Antena Căutare

Cinci medici ortopezi de la Spitalul Județean Neamț, reținuți pentru luare de mită! Managerul unității: ”Este o situație de criză extremă!”

Cinci medici de la secția de Ortopedie a Spitalului Județean Neamț au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma audierilor făcute timp de câteva ore, potrivit vestea.net. 

Cinci medici de la secția de Ortopedie a Spitalului Județean Neamț au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma audierilor făcute timp de câteva ore, potrivit vestea.net.

Informația a fost comentată de managerul spitalului, care a precizat că, din punct de vedere medical și managerial, este vorba de o situație de criză extremă, nemaiîntâlnită.

”Este o situație de criză extremă, nemaiîntâlnită! Cu doar 2 medici nu putem funcționa pe această secție, cu tot cu gărzi. Este imposibil. Sincer, acum am o grămadă de ipoteze în cap, după această veste (NR – reținerea celor 5 medici), din punct de vedere organizatoric. De la o minune cu care să salvăm mâine situația, cu găsirea unor medici disponibili, până la scenariul cel mai negru, cu închiderea temporară a Secției. Dar nici închiderea nu e o soluție ușor de aplicat. Dincolo de problemele de contract cu Casa, Ortopedia e o secție importantă, cu legătură și pe cazuistica UPU”, a spus dr. Codruț Munteanu, pentru sursei citate.

Patru dintre cei doctori lucrau pe Secția Ortopedie din Spital (unde erau în total 6 medici) iar al cincilea lucra la Cabinetul din Policlinică,

Miercuri, aceștia vor fi duși în instanță cu propunerea de arest preventiv sau de control judiciar.

Accident în lanț, în Constanța! Două persoane și doi copii, răniți în urma impactului dintre trei mașini și un TIR... Cinci medici de la Spitalul din Piatra Neamț au fost arestați: „Este o situaţie de criză extremă, nemaiîntâlnită!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x