Antena Căutare

"Polițiștii n-au avut ce să adune din el!" Cine este omul care a murit în taxiul spuberat de tren. Soția lui s-a aruncat din mașina în mers

O nouă tragedie pe calea ferată, de data asta în Mehedinţi. Un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla, un taxi, i s-a oprit motorul, pe şine, iar la scurt timp, un tren de marfă a spulberat autoturismul.

O nouă tragedie pe calea ferată, de data asta în Mehedinţi. Un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla, un taxi, i s-ar fi oprit motorul, pe şine, iar la scurt timp, un tren de marfă a spulberat autoturismul.

Taximetristul a scăpat, dar e în stare gravă la spital. În maşină se afla şi soţia bărbatului, care a reuşit să iasă la timp.Trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei.

Tragedia s-a produs pe un drum neasfaltat şi îngust din Orşova, la o trecere peste calea ferată cu vizibilitate redusă, spun oamenii. Bărbatul de 57 de ani era pasager pe scaunul din dreapta al unui taxi şi se întorcea acasă, ieri după-amiază, împreună cu soţia sa.

" I s-a oprit motorul, nu a mai ţinut relantiul şi a vrut să sară din maşină, să coboare pasagerii şi nu au mai apucat, că a intrat trenul în ei şi i-a aruncat. Femeia a sărit, el nu a mai apucat, că l-a prins trenul şi l-a aruncat şi pe el şi maşina", spun martorii.

Trenul de marfă care venea cu viteză a lovit fix în partea dreapta, unde se afla bărbatul. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic. Impactul a fost atât de puternic încât taxiul a fost târât mai bine de 20 de metri pe calea ferată şi s-a oprit într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

Ameninţare cu bombă la un post de televiziune din România: "Veți sări în aer"... România, la un pas de încă o epidemie! Peste 60 de cazuri de rujeolă, înregistrate în ultima săptămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x