Antena Căutare

Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie

Principalul suspect în cazul morții fetiței de 2 ani și 5 luni din Dolj a fost ridicat și dus la audieri. Cel bănuit că a ucis-o pe Raisa are doar 15 ani.

colaj de imagini cu masina politiei si un politist de la criminalistica Galerie
Principalul suspect în cazul morții fetiței de 2 ani și 5 luni din Dolj a fost ridicat și dus la audieri. Cel bănuit că a ucis-o pe Raisa are doar 15 ani. | Shutterstock.com

Micuța Raisa, dată dispărută în urmă cu câteva zile, a fost găsită moartă. Poliția a reținut un prim suspect, care este rudă cu fetița ucisă.

Citește și: Horoscopul pentru săptămâna 26 mai- 2 iunie 2024. Află ce ți-au pregătit astrele. Vești neașteptate pentru câteva zodii

Cine este primul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie

Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, a fost găsită fără viaţă, la 200 de metri de casa părintească. Corpul ei era plin de zgârieturi, urme de strangulare și zăcea într-o zonă cu multă vegetaţie, scrie Observator.

Articolul continuă după reclamă

Autopsia Raisei a arătat că micuța a fost ucisă, astfel că polițiștii au pornit pe urmele autorului crimei. După ce au fost audiate mai multe persoane, principalul suspect în cazul uciderii micuței Raisa din Dolj a fost ridicat de oamenii legii. Este vorba despre o persoană apropiată copilei, chiar verișorul ei.

Verișorul Raisei este principalul suspect în cazul uciderii Raisei. Adolescentul are 15 ani și a fost însoțit la audieri împreună cu părinții săi. El urmează să dea declarații, iar oamenii legii vor decide dacă vor fi dispuse măsuri legale împotriva lui.

Citește și: ”Regina Întunericului”, primele declarații despre divorț. Gabriela Lucuțar a încheiat căsnicia de 20 de ani: ”Copiii au simțit”

La scurt timp după dispariția copilei, mama Raisei a declarat că a fost amenințată de mai multe ori de cămătari, din cauza datoriilor făcute. Nu a știut să spună cine ar fi putut să îi omoare copilul.

”Ameninţări au fost că ne certăm noi între noi, că pe unde ne prindem, una, alta. De la nişte oameni, de am luat noi nişte bani cu dobândă de la ei, nu le-am dat banii. Cine ar fi putut să facă... oricine ar fi putut, că e cel mai apropiat din neam să fie, vreau să se plătească!”, a declarat mama Raisei pentru observatornews.

Unchiul Raisei afirma că este vorba despre o crimă pentru că micuța nu avea cum să se spânzure singură: "Fată la 2 ani şi 5 luni să se spânzure singură? Nu are cum aşa ceva! Nu există! Toată zona asta a fost... Numai aici a stat drona, în zona asta aici. Şi elicopterul!".

(P) Campania O Românie Curată Începe de Acasă: Peste 500 voluntari au colectat 22 tone de deșeuri și au plantat 2500 de ... Locul de muncă plătit generos în străinătate. Chiar și persoanele fără experiență pot candida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x