Antena Căutare

Cine sunt bărbații care au murit în accidentul de la Neamț. Trei copii minori au rămas orfani de tată: ”Îl așteptam să petrecem Crăciunul, acum ne pregătim de înmormântare!”

Cei doi bărbați care și-au pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident teribil ce a avut loc în localitatea Poienari, județul Neamț sunt originari din comuna Văleni, Vaslui.

Cine sunt bărbații care au murit în accidentul de la Neamț. Trei copii minori au rămas orfani de tată: ”Îl așteptam să petrecem Crăciunul, acum ne pregătim de înmormântare!”
Cine sunt bărbații care au murit în accidentul de la Neam

Conform vremeanouă.ro, cei doi bărbați se întorceau de la muncă din Anglia, însă în dreptul Poienari, județul Neamț, șoferul microbuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului, microbuzul lovindu-se de un copac de pe marginea drumului.

În ciuda eforturilor depuse de medici, Munteanu Marian, în vârstă de 41 de ani și Gabriel Macovei, și-au pierdut viețile, ei fiind declarați decedați la fața locului.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 40 de ani a fost transferat la Iași, cu traumatism craio-cerebral. Alți șase oameni au ajuns la spitalul din Roman.

În urma acestui accident teribil, în urma lui Marian Munteanu au rămas o soție îndoită și trei copii orfani de tată, o fetiță de trei ani și doi băieți de 10, respectiv 14 ani.

”Am aflat de dimineață, de la știri, că un bărbat din comună Văleni, în vârsta de 41 de ani, a murit într-un accident rutier. De pe internet am aflat că este vorba despre cumătrul meu. Este o veste care ne îndurereaza pe toți. Ultima dată ne-am văzut în urmă cu două luni. Am stabilit atunci să ne vedem de Crăciun, în jurul mesei. A plecat în Anglia pentru a putea continuă lucrările la casă și pentru a le oferi un viitor copiilor. Un om muncitor, calm, care te primea cu inima deschisă de fiecare dată când intrai la el în curte. Nu știm ce s-o fi întâmplat în momentul accidentului, dar nu trebuie să ne grăbim să dăm vină pe șofer. Toți erau nerăbdători să ajungă la rude, la prieteni. S-a întâmplat tragedia asta într-un moment de neatenție care, din păcate, a costat vieți. Nouă nu ne ramâne acum decât să facem cele bisericești, chiar dacă tuturor ne este foarte greu”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Bogdan, cumătrul lui Marian Munteanu, potrivit Vremeanouă.

De asemenea, în cazul celuilalt bărbat care a murit, pentru familia lui drama este dublă, întrucât în accident a fost rănit și fratele acestuia, el fiind internat în stare gravă în spital.

Preşedintele şcolilor Lumina a fost ridicat de acasă în urma cererii de extrădare formulate de autorităţile de la Ankara... Ion Iliescu, declarații despre execuția soților Ceaușescu: ”Nu aveam timp de un tribunal special. Toată lumea a răsuflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x