Antena Căutare

Circul "Privatizarea Oltchim" continua! Dan Diaconescu a aratat sacii cu bani

Dan Diaconescu a aratat sacii cu bani. El a iesit dintr-o banca din centrul Capitalei cu sapte pungi pline cu euro. Omul de afaceri vrea sa demonstreze ca intentiile sale pentru preluarea Oltchim au fost serioase. La miezul noptii, expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare a combinatului.

Dan Diaconescu a iesit din banca cu sapte saci, aparent toti plini cu bancnote.

Dimineata, in pragul vilei din Primaverii, Dan Diaconescu facea promisiuni de milioane si arunca prima provocare.

"Noi vrem sa platim in avans cateva milioane de euro ca un fel de garantie, tocmai pentru a arata buna noastra credinta (...). Sa vedem cum gaseste Guvernul solutia sa dea toata garantia, pe care noi am platit-o deja, sub forma de salarii", a declarat Dan Diaconescu.

Inainte de negocieri, sacii cu bani apareau din nou in discutie, cu provocarile de rigoare.

"O sa vedeti cu ochii dvs banii, cash, pentru ca dl Ponta ca si dvs vrea sa vada banii. Banii vor veni presupun aici la OPSPI, dupa orele 12.00. Din acel moment, banii vor fi in curtea domnului Ponta, iar muncitorii trebuie sa vina spre el sa-si ridice salariile".

Stransi in curtea combinatului, muncitorii asteptau un semn. Dan Diaconescu parasea negocierile pentru soarta Oltchim, dupa doua ore. Nu pentru a aduce sacii cu bani, ci pentru o noua reprezentatie in fata presei.

Omul de afaceri s-a inscris si in audiere la ministrul Economiei. Dupa alte doua ore, contractul pentru Oltchim ramasese nesemnat.

Spre deosebire de Elodia, serialul Oltchim are audienta nationala! Milioane de oameni urmaresc spectacolul, 3.000 de romani il traiesc. Sunt angajatii Oltchim care asteapta in fata combinatului indeplinirea unor promisiuni facute de cel care le-a castigat soarta la licitatie.

In urma cu trei ani, Dan Diaconescu patrona o emisiune-concurs cu premii incredibile. Trei apartamente erau oferite in fiecare saptamana. Primii norocosi au apucat sa se mute. Restul castigatorilor s-au trezit ca au castigat doar cheile, dar nu si apartamentele. Proprietarul caselor ii acuza pe realizatorii emisiunii "100% adevarat" ca au dat "100% teapa"!

Dupa ce Dan Diaconescu s-a proclamat viitorul presedinte al Romaniei, promisiunile sale au devenit electorale. Scutirea tuturor cetatenilor de a plati rate la banci timp de un an, eliminarea taxelor si impozitelor si acordarea sumei de 20.000 de euro fiecarui cetatean roman. De altfel, Diaconescu este convins ca "legea Cojocaru" este adevaratul motiv pentru care a fost arestat in trecut.

Si salvarea Oltchimului este o promisiune. Iar rezultatul acesteia poate fi prezis doar de clarvazatori.

Atentie, soferi! Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete... CAMERA ASCUNSA. Avortul, o afacere profitabila pentru cabinetele medicale: O viata curmata, 500 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x