Antena Căutare

Cod galben de CANICULA! Vezi zonele afectate!

Meteorologii au emis vineri, la ora 13.00, o atentionare de Cod galben, precizand ca sambata, duminica, luni si marti valul de caldura va persista in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei si in sud-vestul Transilvaniei.

In aceste regiuni temperaturile maxime vor fi de 34-36 de grade si izolat 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, spun meteorologii.

Prognoza meteo pentru weekend:

Sambata (7 iulie)
Vremea va fi calduroasa, local caniculara in zonele de campie si de deal, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporar accentuate. Dupa-amiaza si in prima parte a noptii vor fi averse, descarcari electrice si intensificãri de scurta durata ale vantului local in zona de munte si pe arii restranse in jumatatea de vest a tarii. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat, cu precadere in regiunile sud-estice. Vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 37 de grade, iar cele minime intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

VEZI prgonoza meteo in timp real!

Duminica (8 iulie)
Vremea va fi calduroasa, local caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in nordul tarii, precum si in zona montanã unde, mai ales seara si la inceputul noptii, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 31 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

BAC 2012: Elevii sustin astazi ultima proba, cea la alegere. Vezi aici subiectele!... Cutremur 4.5 grade, in Muntii Vrancei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x