Antena Căutare

Cod GALBEN de NINSORI, valabil pana duminica, la ora 19.00. Iata regiunile vizate!

Asociatia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting, prin care cateva zone ale tarii au fost declarate sub cod galben de ninsoare, pana duminica, la ora 19:00. Iata regiunile vizate!

Judetele Arges, Dambovita si zona subcarpatica si montana a judetelor Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrada Bucuresti-Pitesti se afla duminica, pana la ora 19.00, sub cod galben de ninsoare, potrivit unei atentionari nowcasting emisa de ANM, informeaza Antena 3.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) precizeaza ca in zonele vizate va ninge moderat cantitativ, stratul de zapada depus urmand sa fie de 3-5 centimetri pe ora.

ANM a emis sambata o informare valabila in intervalul duminica, ora 6.00 - luni, ora 12.00, potrivit careia in toate regiunile tarii se vor inregistra precipitatii, ninsorile fiind asteptate la munte, in vest, centru si nord.

Dambovita: O cearta intr-un bar s-a terminat cu o adevarata tragedie... A dat viata cu pretul vietii ei! O tanara a murit la cateva saptamani dupa o operatie de cezariana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x