Antena Căutare

Meteorologii au emis o informare de ploi și furtuni pentru toată țara

Marți dimineața, ANM a emis o informare de ploi și furtuni pentru toată țara, valabilă în perioada 30 iunie, ora 16,00 — 1 iulie, ora 23,00.

Marți dimineața, ANM a emis o informare de ploi și furtuni pentru toată țara, valabilă în perioada 30 iunie, ora 16,00 — 1 iulie, ora 23,00.

În intervalul menţionat, în Maramureş, Transilvania, Oltenia, precum şi în zonele de deal şi munte vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Fenomenele vor fi mai frecvente şi mai intense în cursul după-amiezelor când ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel că pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp, iar izolat, cu precădere în Carpaţii Meridionali, vor fi de peste 40 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.

BAC 2015! Cele mai tari PERLE ale elevilor: "Arghezi nu avea prieteni cu care să iasă la bere. Viaţă tristă"... BAC 2015. SUBIECTE ȘI BAREME: Eseu despre spațiul românesc în Evul Mediu, în una dintre cerințele la istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x