Antena Căutare

O tânără, victimă a incendiului din Colectiv, mărturie halucinantă: ”Am văzut oameni care ardeau de jos în sus!”

Una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv a fost audiată în proces de curând și a făcut mărturisiri incredibile. 

Una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv a fost audiată în proces de curând și a făcut mărturisiri incredibile.

Mai exact, tânăra a povestit cum a văzut ”oameni care ardeau de jos în sus”. Ba mai mult, ea a mărturisit că a trecut prin momente dramatice atunci când a ajuns la spital.

O, da. Şi peste mine au căzut oameni. M-am speriat foarte tare şi nu mai puteam să respir. Am început să dau din picioare. Am văzut oameni care erau în picioare şi ardeau de jos în sus. Când s-a deschis uşa flacăra a ajuns la noi, în container. Oamenii care erau în picioare au luat foc. Am văzut cum luau foc şi de frică mi-am pus geaca de piele peste cap. Când am simţit că nu mai sunt persoane peste mine am încercat să caut telefonul în geacă. Nu îl găseam pe iubitul meu şi l-am sunat. Mi-am imaginat că ieşise. I-am spus unde sunt şi a venit după mine. S-a târât pe braţe ca să ajungă la mine, eu nu mai puteam merge şi m-a luat în braţe. Paradoxal, norocul meu a fost că am căzut, altfel luăm foc şi eu.

Am ajuns la Spitalul Pantelimon pentru că nu puteam respira şi prietena mea era arsă pe picioare din cauza dresului. Şi eu am avut pe picioare mai multe leziuni care au trecut însă în câteva săptămâni. Doamna de la recepţie nici nu ne-a băgat în seama. Vorbea la telefon. La un moment dat s-a deschis uşa de la urgenţe şi am fugit acolo. Le-am spus că nu pot să respir şi nu mă pot ţine pe picioare. M-au pus pe un pat care nu avea nici cearceaf. Mi-au pus doar o masca de oxigen. Eu în partea de jos nici nu mai eram îmbrăcată. Le-am spus că îmi e foarte frig şi mi-au dat o pătură murdară. Am tras luni de zile din cauza acelei pături. M-am îmbolnăvit. Am cerut apă şi mi-au dat dintr-un pahar din care băuseră ei apă. L-au spălat şi mi-au dat apă de la robinet.

M-am întors luni la spital pentru că în continuare expectoram. Am stat mai bine de zece ore şi mi-au spus că îmi fac internare pentru că joi şi lunea viitoare vin doi medici să îmi facă nişte controale la plămâni şi inima. Am refuzat internarea. Mi-a fost silă de condiţiile care erau acolo şi de modul în care m-au tratat.

Şi acum mă trezesc noaptea şi retrăiesc clipele acelea. Sunt extrem de irascibilă şi nu mai am deloc răbdare. Am fost sub tratament la o clinică privată. Tot acolo m-am tratat şi de infecţiile ginecologice cu care m-am trezit după ce am fost învelită în pătură aceea murdară”,
a mărturisit ea conform Digi24.ro.

Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană ”Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei. În urma incendiului din clubul Colectiv, izbucnit în seara de 30 octombrie 2015, şi-au pierdut viaţa 65 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 38 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Una dintre aceste persoane și-a pus capăt zilelor, în urma suferințelor îndurate.

Învățământul românesc ar putea fi revoluționat! Guvernul promite mii de euro pentru fiecare profesor! Ce condiții trebui... Stafilococul auriu bagă spaima în români! Mai multe persoane ar fi infectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x