Antena Căutare

Panică la ADP Sector 4! Bărbatul depistat pozitiv cu coronavirus avea biroul în Grand Arena Mall din Berceni

Coronavirus. ADP Sector 4 este în alertă după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Birourile Administrației Domeniului Public din Sectorul 4 se află în Grand Arena Mall, din Berceni.

Alertă coronavirus în București! Birourile ADP Sector 4, aflate într-un centru comercial din Bucureşti, au fost închise şi igienizate.

Bărbatul din Bucureşti confirmat luni cu noul coronavirus a fost internat pe 5 martie, cu simptome complet diferite faţă de cele obişnuite în cazul pacienţilor infectaţi cu virusul 2019-nCoV, informa Grupul de Comunicare Strategică.

Pacientul este unul dintre foştii şefi ai Poliţiei Capitalei şi este acum angajat la ADP Sector 4.

Între timp, 3 rude ale bărbatului au fost depistate pozitiv cu coronavirus, iar mai mulți angajați ai ADP sunt acum izolați.

Citește și: O femeie însărcinată, printre cele opt persoane diagnosticate cu noul tip de coronavirus. Cine sunt celelalte persoane infectate

Situația este alarmantă și la Primăria Capitalei, pentru că nora bărbatului, depistată și ea pozitiv, este angajată la Primărie.

„Noi, la Primăria Generală, avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment este internată, alături de soţul său şi fiul său, la Spitalul Victor Babeş”, a anunţat, marți, primar general al Capitalei, Gabriela Firea.

Mai mult, bărbatul a împărțit mărțișoare, pe 2 martie, și a intrat în contact cu 120 de persoane, înainte de a ajunge la spital. A fost deschisă o anchetă epidemiologică.

Timişoara: Credincioşii sunt îndemnaţi să asculte slujbele din curtea bisericilor, la difuzoare... Banii românești pot fi purtători de Covid-19 pentru că sunt din plastic: "Sunt cei mai murdari din lume și transmit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x