Antena Căutare

Constanta: O fata de 11 ani insarcinata in sase luni, tatal are 21 de ani

O fata de 11 ani dintr-o comuna constanteana este insarcinata in sase luni. Mama acesteia a depus plangere impotriva unui tanar de 21 de ani, care ar fi tatal copilului, conform Mediafax.

„Fetita a fost audiata in prezenta mamei si a unui consilier de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copiluli Constanta si a confirmat cele spuse de mama", conform purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, Carmen Serbanescu.


Tanarul, care este prieten cu fratele fetei, a locuit in casa fetei pe perioada verii. In cele din urma, a plecat in Botosani, la munca, dar a mai venit la prietenul sau.

„In toata aceasta perioada cei doi au intretinut relatii sexuale, in urma carora fata a ramas insarcinata, purtand acum o sarcina de aproximativ 24 de saptamani", conform anchetatorilor.

De altfel, tanarul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu fata de 11 ani, dar a sustinut ca au fost consimtite si ca ei doi se iubesc.

Un avion cu 37 de libieni a aterizat pe aeroportul Henri Coanda: Ranitii, tratati in spitalele romanesti... Raed Arafat ameninta cu demisia de la Minister, daca noua lege a sanatatii va fi promulgata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x