Cazul incredibil al românului cu Covid-19: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv

Constantin Dima, stoperul de 21 de ani de la Astra Giurgiu, a uimit, efectiv, lumea medicală, având următoarele rezultate la testările Covid-19 efectuate în ultimele trei săptămâni: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv!

Constantin Dima a fost jucător de bază al celor de la Astra Giurgiu în sezonul recent încheiat, evoluând în 25 de partide. În 23 dintre acestea a fost titular

Gazeta sporturilor

Deși pare greu de crezut, Constantin Dima, stoperul de 21 de ani al celor de la Astra Giurgiu, a avut rezultate total diferite la testele Covid-19 efectuate în ultimele 20 de zile: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv, lucru care a mirat și lumea medicală!

Dima, element de bază al echipei în sezonul recent încheiat, în care a evoluat în 25 de partide (23 ca tiitular), așteaptă, acum, o nouă expertiză pentru a fi lăsat să se antreneze și să joace, dar, și așa, nu va putea reveni pe gazon: dacă primul test iese negativ, are nevoie ca al doilea să fie la fel, în decursul a 72 de ore. Astfel, jucătorul ar ”lega”, în trei săptămâni și jumătate, șapte testări! Dima a fost depistat pozitiv pentru prima dată pe 31 iulie, ratând partidele cu Universitatea Craiova sau FCSB. Când mai avea nevoie de un test negativ pentru a putea fi declarat vindecat, acesta a ieșit ”neconcludent”.

Reamintim că de la Astra Giurgiu au fost depistați pozitiv și Crepulja, Lazăr, David Bruno și Costel Avram.

Surse din interiorul clubului de la Giurgiu au dezvăluit că Dima s-a speriat foarte tare în momentul în care a fost anunțat că e pozitiv, mai ales că lui i se transmisese că e aproape exclus să se infecteze din nou, din moment ce fusese declarat vindecat și, teoretic, corpul începuse să dezvolte anticorpi.

Număr mare de cazuri noi de Covid-19 în România și duminică, 16 august. 1.087 de îmbolnăviri și 37 de decese raportate

Dima a fost iarăși izolat și se speră ca următorul test pe care îl va efectua să iasă negativ, însă chiar și așa nu va fi suficient ca el să fie lăsat să se antreneze și să joace.

Cabral - un alt caz ciudat!

Un alt caz ciudat s-a petrecut cu Cabral, de la Poli Iași, conform Gsp. Fundașul dreapta a fost depistat pozitiv la ultima testare realizată înainte de finalul campionatului. Echipa era deja cazată la București, unde urma să dispute meciul cu Academica Clinceni. În ziua în care Cabral avea rezultat pozitiv, șefii lui Poli Iași au cerut retestarea lui în regim de urgență, iar ambele teste care i s-au făcut au ieșit negativ.

El a fost titularizat de Rednic în meciul care s-a disputat cu o întârziere de o zi. Cu o săptămână înainte de aceste evenimente, Cabral a acuzat o stare de rău, antrenamentul Iașiului a fost anulat, iar el a fost testat, însă a ieșit negativ.

Liga 1 se va relua în această săptămână, pe 21 august, cu partida FC Argeș - FC Botoșani.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri