Antena Căutare

Constructorul Cathedral Plaza: "Decizia Curtii de Apel Suceava este tardiva si nu ne afecteaza concret"

Millennium Building Development, constructorul Cathedral Plaza, considera ca sentinta de luni a Curtii de Apel Suceava, potrivit careia ramane in vigoare decizia prin care a fost sistata constructia Cathedral Plaza, esta tardiva, deoarece aceasta a fost intabulata si intrata in circuitul civil. De asemenea, Millennium Building Development precizeaza ca verdictul judecatorilor de la Suceva nu afecteaza constructorul, avand in vedere ca acesta a vandut Cathedral Plaza, in mai 2011, unui fond de investitii britanic.

"Constructia este intabulata si a intrat in circuitul civil, astfel incat si aceasta hotarare a Curtii de Apel Suceava este una tardiva, la fel cum era si cea data in noiembrie 2010. In plus, reamintim ca un fond de investitii britanic a cumparat cladirea Cathedral Plaza, cu suma de 70 de milioane de euro",


"Nu aveam mari sperante ca judecatorii Curtii de Apel Suceava - sectia Contencios-Administrativ vor lua o decizie care sa duca la tragerea raspunderii asupra colegilor lor de sectie. Decizia de astazi a Curtii de Apel Suceava nu ne afecteaza concret, insa ne pare rau ca nu s-a putut face dreptate in Romania"



Peste 40% dintre adolescentii romani sub 15 ani nu pot citi corect... Protest spontan la CNAS Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x