Antena Căutare

Cum a fost pedepsit controlorul de tren care nu purta mască de protecție și spunea că virusul nu există: ”Salariul va fi diminuat, evident!”

Controlorul de bilete care spunea că nu există pandemie și că purtăm măști de protecție ”de proști” a fost pedepsit după ce imaginile au ajuns pe internet. 

Cum a fost pedepsit controlorul de tren care nu purta mască de protecție și spunea că virusul nu există: ”Salariul va fi diminuat, evident!”
Cum a fost pedepsit controlorul de tren care nu purta mască de protecție și spunea că virusul nu există: ”Salariul va fi diminuat, evident!”

Astfel, controlorul de bilete din trenul care circula pe ruta București-Constanța, care a fost surprins fără mască și care le spunea oamenilor că purtăm ”măști de proști”, a fost retrogradat, acum ocupând postul de manevrant de vagoane. Evident, acesta va avea și salariul diminuat.

”CFR Călători s-a autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecţie individuală de către un angajat. În urma cercetării interne conform reglementărilor legale în vigoare, comisia de disciplină a decis ca şeful de tren să fie retrogradat profesional, astfel încât să nu mai intre în contact cu publicul călător”, a transmis, marţi, compania feroviară, într-un comunicat de presă.

Controlor de tren pe ruta București-Constanța, fără mască, susține că virusul nu există. - De ce purtăm masca? - O purtăm ”de proşti”!

CFR Călători a mai precizat că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu.

Masca de protecţie este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu, cât şi pentru călători. „Orice abatere de la această regulă va fi sancţionată ferm conform reglementărilor în vigoare. În plus, purtarea măştii de protecţie a devenit obligatorie şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare”, a transmis CFR Călători.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Conducătorul CFR spunea că virusul nu există

Conductorul a afirmat că nu este declarată pandemie de către Ministerul Sănătăţii, iar masca o purtăm ”de proşti”. Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat, au indentificat persoana, aceasta fiind invitată la sediul Poliţiei Transporturi Feroviare.

Organizația Mondială a Sănătății, prima reacție după ce Rusia a anunțat că a dezvoltat un vaccin anti-COVID-19: ”Trebuie să parcurgă toate fazele necesare!”

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care este prezentat un dialog referitor la portul măştii de protecţie, într-un tren de călători de pe ruta Bucureşti-Constanţa, vă comunicăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa s-au autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, persoana în cauză fiind identificată.”, transmitea, marți, IPJ Constanţa.

Pensiile vor crește de la 1 septembrie. Încă o confirmare a majorării veniturilor pentru pensionari... Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x