Controlor de tren pe ruta București-Constanța, fără mască, susține că virusul nu există. - De ce purtăm masca? - O purtăm ”de proşti”!

Un controlor de tren pe ruta București-Constanța a fost filmat mască în timp ce dezbătea cu un pasager, care l-a întrebat de ce nu are fața și nasul acoperite, cum stă treaba cu pandemia. În opinia angajatului CFR, virusul nu există iar măștile le purtăm "de proști". Poliția s-a autosesizat.

Controlor de tren pe ruta București-Constanța, fără mască

Captură Digi24

Un conductor de tren, care a fost filmat pe rura Bucureşti- Constanţa în timp ce nu poartă mască, este cercetat disciplinar de către conducerea CFR Călători.

Conducerea CFR s-a autosesizat în cazul controlorului de tren fără mască

Conductorul a afirmat că nu este declarată pandemie de către Ministerul Sănătăţii, iar masca o purtăm ”de proşti”. Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat, au indentificat persoana, aceasta fiind invitată la sediul Poliţiei Transporturi Feroviare.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care este prezentat un dialog referitor la portul măştii de protecţie, într-un tren de călători de pe ruta Bucureşti-Constanţa, vă comunicăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa s-au autosesizat cu privire la nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, persoana în cauză fiind identificată. În cursul zilei de mâine, aceasta a fost invitată să se prezinte la sediul S.R.P.T. Constanţa, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, atransmis IPJ Constanţa.

Citește și: Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Dialogul dintre controlorul de tren și mai mulți călători a fost redat de Digi24:

– Controlor de tren: Cine a declarat pandemia în țara asta? E declarată cumva pandemia în țara asta și eu nu știu?

– Călător: Da, este pandemie.

– Controlor: Ba nu! Mai interesați-vă! În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați. Deci nu faceți niște afirmații pe care nu le înțelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către ministrul sănătății. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

– Călător: Atunci de ce purtăm măștile astea?

– Controlor: De proști, de aia, că nu le purtăm de deștepți, că dacă le purtam de deștepți…

– Călător: Putem să le dăm jos? Am insuficiență respiratorie.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

– Controlor: Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă deranjează.

– Călător: Nu mi se pare corect. Unii poartă, alții nu. Vi se pare normal, vi se pare corect?

– Controlor: Eu port mască când am nevoie să port, acum nu pot să port. Haide să ne înțelegem să nu mai facem atâta scandal pentru o nimica toată.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri