Antena Căutare

Copii sedați și torturați în tabăra din Maramureș! Erau bătuți și ținuți la izolare dacă nu respectau ordinele (VIDEO)

wwIes la iveală detalii șocante despre cazul copiilor sechestrați și abuzați din centrul de reeducare din Vișeu de Sus! Procurorii s-au îngrozit când au descoperit ororile petrecute aici!

Copii sedați și torturați în tabăra din Maramureș! Erau bătuți și ținuți la izolare dacă nu respectau ordinele (VIDEO) Galerie
| Sursa foto: sighet247.ro

Ies la iveală detalii șocante despre cazul copiilor sechestrați și abuzați din centrul de reeducare din Vișeu de Sus! Procurorii s-au îngrozit când au descoperit ororile petrecute aici!

Copii din Germania, ajunși sclavi în Maramureș, într-un centru de reeducare de la Vișeu de Sus! Aici, copiii erau forțați să muncească chiar și 11 ore pe zi. Erau bătuți, torturați, ținuți la izolare sub pază și chiar ținuți în frig sau obligați să nu se spele cu săptămânile!

Procurorii susțin că minorii aduși în centrul de la Vișeu de Sus, pentru reeducare, erau, de fapt, transformați în sclavi și puși să muncească pentru localnici.

Potrivit oaemnilor legii există dovezi că adolescenţii erau sedaţi în timpul controalelor pe care le făceau autorităţile.

Administratorii centrului ar fi fost informaţi de poliţişti și de angajaţi ai primăriei, cât și de cei de la asistenţă socială în legătură cu controalele periodice ale GGASP Maramureş.

În timp ce localnicii care îi au în grijă pe tinerii germani spun că nu știu despre nereguli, soția primarului din Vișeul de Sus spune că tinerii aveau ceva probleme, iar îngrijitorii erau obligați să fie severi cu ei.

„Au probleme și de-asta fug și sunt torturați. Îi apucă crizele și ce să faci, să te omoare ei pe tine?”, a spus aceasta.

Divorțuri pe bandă rulantă în România! Principalele motive pentru care divorțează românii... Virusul West Nile amenință România! Sunt doi morți și tot mai multe cazuri de infecție! Unde au fost înregistrate îmboln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x