Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

500 de lei pentru copii, de la Primăria Capitalei. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească!

Primăria Capitalei sare în ajutorul copiilor care se confruntă cu probleme de vedere, ajutându-i cu vouchere în valoare de 500 de lei pentru a-și achiziționa ochelari. 

500 de lei pentru copii, de la Primăria Capitalei. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească!

Proiectul ”Clar - pentru Copii” a fost aprobat, vineri dimineață, de Consiliul General al Municipiului București, iar fondurile alocate se ridică la circa două milioane de lei.

Astfel, în urma acestui proiect, copiii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani, care au domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul Bucureşti, obținută cu cel putin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare vor primi 500 de lei pentru a-și achiziționa ochelari.

Programul Rabla Plus, modificat. Persoanele care își cumpără mașini cu bani de la stat, obligate să nu le vândă

Banii vor fi dați prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

”Problemele de vedere la copii sunt adeseori diagnosticate tardiv, deoarece cei mici nu sunt întotdeauna capabili să descrie modificarile ce apar in acest sens. De aceea, controlul regulat la oftalmolog reprezintă cea mai eficienta metoda de preventie, dar si calea sigura de diagnostic prompt. O vedere bună este unul dintre elementele cheie în dezvoltarea unui copil, de la starea generală de sănătate a acestuia, până la performanţa şcolară. Este esențial ca un specialist să verifice vederea unui copil în stadiile importante ale dezvoltării lui sau oricând este suspectată vreo problemă. Majoritatea problemelor pot fi astfel evitate sau corectate rapid”, se arată în justificarea proiectului, potrivit HotNews.ro.

O nouă indemnizație pentru români. Cine sunt persoanele care vor putea să primească 650 de lei de la stat

Recomandari