Antena Căutare

Copil de zece ani, internat în spital după ce a fost bătut crunt în școală! Mărturisirile halucinante ale mamei: ”Diriginta l-a scuturat de praf și voia să-l trimită acasă!”

Un copil în vârstă de zece ani a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de doi colegi de clasă și a ajuns de urgență la spital. 

Un copil în vârstă de zece ani a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de doi colegi de clasă și a ajuns de urgență la spital.

Conform opiniatimișoarei.ro, totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, la Școala Generală 7 din Timișoara.

„Totul a început după un schimb de replici între copii, iar la finalul orei, băiatul meu a fost trântit la pământ pe holul școlii și lovit cu bestialitate în cap, în spate și în piept. Copilul leșinat în bătaie a fost scos de sub picioarele lor de un alt coleg și dus la infirmeria școli. Văzându-l în ce hal era, de la infirmierie au sunat la ambulanță… în scurt timp SMURD-ul și poliția au venit pentru a-i acordă ajutorul. După stabilizarea copilului am fost duși la spital pentru investigații și monitorizare și a rămas internat în spital. Are tratament medicamentos pentru a evita spargerea unor vene la cap sau, în caz că s-au spart, să se dizolve. A făcut și un atac de panică. Dirigintă, după ce l-a scuturat de praf, voia să îl trimită pe jos acasă, însă infirmiera nu a lăsat-o și a chemat salvarea”, a povestit mama băiatului agresat în școală, conform sursei citate.

Copilul a avut nevoie de spitalizare, iar mama spune că a depus plângere la Poliție și speră ca cei vinovați să plătească pentru durerea pricinuită fiului ei.

De cealaltă parte, însă, Inspectoratul n-a fost informat cu privire la incident. „Direcțiunea școlii nu ne-a informat despre acest incident, întrucât a considerat că a fost doar o ‘ciufuleală’ între copii. Într-adevăr a fost anunțată Salvarea pentru a-l prelua pe copilul lovit, așa cum cere procedura. Dirigintă de la acea clasa va fi schimbată”, a declarat Aura Danielescu, inspector șef ISJ Timiș.

Eugen Iancu, părinte îndoliat după Colectiv, mesaj sfâșietor în ziua în care fiul lui ar fi împlinit 25 de ani: „E anul ... Tichete în valoare de 1.500 de lei pentru fiecare nou-născut, de la 1 ianuarie 2019! Ce condiții trebuie să îndeplinești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x