Antena Căutare

Copilă de 14 ani, la un pas să ajungă în orfelinat! Întreaga ei familie a fost infectată cu noul coronavirus

Familia, în spital, copila, la orfelinat! Drama unei fetițe din Gorj, rămasă singură, după ce rudele ei au fost infectate cu noul coronavirus. Ce soluție au propus autoritățile?

O minoră din Gorj a rămas in grija nimanui dupa ce toată familia ei s-a îmbolnăvit de Covid 19. DSP și Direcția pentru Protecția Copilului au ajuns la un compromis, pentru ca fata să nu ajungă într-un orfelinat.

Angajaţii DSP Gorj şi cei ai Protecţiei Copilului au aflat despre situaţie de la Poliţie. Autorităţile au fost nevoite să scoată bunicii fetei din izolare pentru a avea grijă de minora de 14 ani.

Primul confirmat cu coronavirus a fost tatăl fetiţei, poliţist criminalist în Gorj, care fusese solicitat pentru efectuarea de anchete epidemiologice. Mama poliţistului, soţia şi cei doi copii minori au rămas acasă în izolare.

„S-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa” Drama unui părinte care nu poate veni în țară, să își îngroape copilașul: „Tata, te aștept acasă!”

În scurt timp însă, mama acestuia, soţia şi fiul în vârstă de trei ani au fost şi ei duşi la spital, prezentând simptome ale bolii COVID-19.

Fiind vorba despre un minor, angajații DGASPC Gorj au venit însoțiți de un psiholog.

Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

Bunicii materni ai fetei vor avea acum grijă de ea. Între timp, locuinţa şi gospodăria au fost dezinfectate.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Oros: Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere me... Percheziţii în trei judeţe pentru destructurarea a două grupări care se ocupau cu contrabanda cu ţigări/ 30 de persoane ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x