Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dezvăluit câteva dintre măsurile ce ar putea intra în vigoare de la 15 iunie.

Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

Hepta

În cadrul sesiunii de întrebări să răspunsuri ce o organizaeză, săptămânal, pe pagina sa de Facebook, ministrul Marcel Vela a vorbit despre câteva dintre măsurile noi ce vor fi propuse pentru al treilea val de relaxare, din 15 iunie.

„Oricât de multe lucruri sunt de făcut, momentul acesta pe care îl împărtășesc cu voi este unul la care țin foarte mult.

Deja discuțiile noastre au devenit un obicei de la care nu vreau să mă abat.

Sper ca răspunsurile mele de astăzi să vă fie de folos!”, a scris Vela.

Anunțul momentului! Mall-urile și restaurantele rămân închise. Autoritățile nu mai dau undă verde pentru redeschiderea pe 15 iunie

Potrivit ministrului, de la 15 iunie s-ar putea relua zborurile către şi dinspre Marea Britanie. Noul val de relaxare ar putea însemna și modificarea prevederii conform căreia persoanele care se întorc din străinătate să fie izolate la domiciliu.

„Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie.

Ce se întâmplă cu bolnavii asimptomatici. Ministrul Săntății, anunț de ultimă oră: ”Nu pot fi luate în acelaşi timp măsuri de relaxare lăsând acasă persoane infectate!”

Cu ocazia analizei pentru a 3-a etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiştilor. Înregistrând în frontieră un aflux mare de cetăţeni, izolarea s-a impus şi de la 1 iunie, dar în funcţie de evoluţia epidemiologică la nivelul întregii ţări, se poate lua oricând o asemnea decizie cu privire la nemeniţinerea sau menţinerea doar parţială a izolării la domiciliu”, a declarat Marcel Vela, răspunzând astfel întrebărilor venite de la cetăţeni.

Ce date ți se pot cere când ieși la terasă. Ludovic Orban, precizări importante. Nici vorbă de CNP!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri