Antena Căutare

Cum arată duminica la Biserică în România, în stare de urgență! Pandemia de coronavirus a schimbat regulile! Video

Noi restricții în biserici, odată cu intrarea României în stare de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Enoriașii trebuie să respecte noi reguli. 

Începând din această duminică, odată cu trecerea la scenariul trei din cauza răspândirii coronavirusului, sunt noi restricții și în ceea ce privesc bisericile. În acestea nu ar trebui sa intre mai mult de 50 de persoane odată, practic după ce se atinge aceasta limită ușile ar urma să se închidă sau cineva sa nu le mai permită oamenilor accesul.

De cele mai multe ori la Mitropolia Moldovei și Bucovinei în zilele de duminica numărul credincioșilor, dar si a pelerinilor veniți să se închise la raclă cu moaștele Sfintei Parascheva, depășește cu mult limita de 50. O serie de măsuri au fost deja luate.

Se mai pupă sau nu mireasa, în vremea coronavirusului? Autoritățile au dat verdictul! Reguli stricte, la nunți! „Noroc că suntem în post” Video

La intrări sunt afișate îndrumările ministerului sănătății, iar la intrarea in biserici ar trebui sa fie zone speciale pentru dezinfectarea mâinilor. Sfânta arliturghie ar trebui sa se țina afara, pentru a evita aglomerarea in interior.

Mi multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator”.

Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al lui Marcel Vela: „Alimentele nu se vor raţionaliza”... Se mai pupă sau nu mireasa, în vremea coronavirusului? Autoritățile au dat verdictul! Reguli stricte, la nunți! „Noroc c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x