Antena Căutare

Coronavirus în România: Klaus Iohannis, ședință de urgență! Câte cazuri au fost confirmate

Informația momentului despre situația României, din punct de vedere al amenințării coronavirusului! Ce a anunțat Klaus Iohannis, președintele României?

Coronavirus în România: Klaus Iohannis, ședință de urgență! Câte cazuri au fost confirmate Galerie
Mesajul președintele Klaus Iohannis despre epidemia de coronavirus

Klaus Iohannis a vorbit luni după-amiază despre coronavirus. Președintele susține că nu există niciun caz de coronavirus în România, până la acest moment.

Mai mult decât atât, preşedintele Klaus Iohannis convoacă pe cei din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) miercuri pentru discutarea măsurilor privind coronavirusul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a adăugat că autorităţile române au luat măsurile care se impun pentru a preveni contaminarea cu acest virus, dar trebuie să insiste pe măsurile de comunicare eficientă şi informare corespunzătoare a populaţiei.

El a făcut apel la responsabilitate atât din partea presei, cât şi a polticienilor pe acest subiect.

"Fac un apel la calm către cetăţeni şi îndemn să se informeze corect, să fie vigilenţi şi să respecte normele de igienă şi sfaturile pe care le oferă medicii pentru a se proteja. Fac în aceeaşi măsură şi un apel la mass-media să evite senzaţionalul şi stirile cu impact emoţional ridicat, care pot genera şi amplifica sentimentul de panică în rândul populaţiei. Nu în ultimul rând, fac un apel la politicieni să nu speculeze această situaţie în mod oportunist. Am observat deja mai multe luări de poziţie prin care unele persoane dau dovadă de iresponsabilitate, făcând declaraţii alarmiste de natură să sperie cetăţenii. Le cer să înceteze imediat cu această atitudine", a afirmat Iohannis, conform celor de la Agerpres.

Incident neobişnuit! Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi tâlhărit soţia, din gelozie... Coronavirusul schimbă programul elevilor din România! Ce a anunțat Ministerul Educaţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x