Antena Căutare

Coronavirus în România. Amendă de peste 20.000 de lei pentru minciună! Raed Arafat: "Au fost patru români sancționați"

Românii care mint autoritățile în ceea ce privește coronvirusul riscă o amendă de 20.000 de lei, echivalentul a 4.000 de euro. Raed Arafat a anunțat că au fost aplicate deja patru astfel de sancțiuni pentru cei care nu au respectat carantina.

Raed Arafat a anunțat marți că patru astfel de amenzi au fost aplicate unor persoane care au mințit în privința coronavirusului și s-au sustras controlului, mai ales că erau suspecte și trebuia să rămână în carantină la domiciliu, notează Antena 3.

Citește și:

Coronavirus - LIVE TEXT. Alertă în România! Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în București. Numărul persoanelor infectate ajunge la 29

Covid-19. Autoritățile din România, apel către responsabilitate

Autoritățile au făcut și un apel la public, în conferința de duminică noaptea. Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a rugat pe români să dea dovadă de responsabilitate individuală și să nu pună în pericol sănătatea familiei și a comunităților în care locuiesc.

Prima veste bună în lume despre Covid-19! Se lucrează contracronometru la vaccinul împotriva coronavirus... Coronavirus. Gabriela Firea închide Primăria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x