Antena Căutare

Statele Unite aruncă bomba! Coronavirusul ar avea originile într-un laborator din Wuhan

Statele Unite aruncă bomba: coronavirusul NU ar fi izbucnit dintr-o piaţă cu animale sălbatice. Autorităţile de la Washington verifică ipoteza conform căreia coronavirusul ar avea originile într-un laborator din Wuhan şi s-a răspândit după ce un angajat ar fi fost infectat.

Statele Unite aruncă bomba! Coronavirusul ar avea originile într-un laborator din Wuhan Galerie
Statele Unite aruncă bomba! Coronavirusul ar avea originile într-un laborator din Wuhan

Raportul a apărut în presa de peste Ocean în cea mai neagră zi de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 2.500 de oameni au murit în doar 24 de ore.

Virusul care a paralizat întreaga lume ar fi fost creat într-un laborator din Wuhan ca parte a unui experiment pe lilieci. Este ipoteza făcută publică de jurnaliştii Fox News. Ei susţin că din cauza condiţiilor precare de siguranţă, coronavirusul ar fi scăpat de sub control după ce unul dintre angajaţi a fost infectat. El ar fi pacientul zero al intregii lumi. Autorităţile americane au deschis o anchetă şi îndeamnă Beijingul să spună adevărul.

Raed Arafat, mesaj profund pentru toți românii: "Acum, de Paște stăm acasă, ca la anul să putem sta cu toții împreună"


OMS nu a reuşit să dea îndrumări pentru controlul frontierelor, într-o fază crucială, şi, astfel, a declanşat contagiunea în toată lumea. A fost o groaznică şi tragică greşeală. Sau, poate, ştiau.
Agenţia Associated Press a intrat în posesia unor documente care arată că guvernul chinez ştia, încă din 14 ianuarie, că ţara se confrunta cu un nou virus extrem de periculos. Pericolul ar fi fost complet ignorat şase zile, timp crucial pentru limitarea epidemiei. Teoriile sunt alimentate şi de faptul că trei jurnalişti chinezi care au transmis primele avertismentele au dispărut fără urmă.


Specialiştii de la OMS resping acuzaţiile şi susţin că au acţionat de îndată ce au primit informaţii certe asupra noului coronavirus.

Breaking News! Marcel Vela, declarații despre noile măsuri din ordonanța militară numărul 9

Pe 14 ianuarie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţa că virusul nu se transmite de la om la om.
Între timp, bilanţul morţilor de coronavirus din Statele Unite a trecut de pragul de 30.000. Donald Trump este optimist, însă, şi spune că ţara a depăşit vârful pandemei. Casa Albă urmează să anunţe planurile de redeschidere a economiei.

Raed Arafat, mesaj profund pentru toți românii: "Acum, de Paște stăm acasă, ca la anul să putem sta cu toții împreu... Amendă uriașă pentru un bărbat din capitală. Ce a fost capabil să facă. S-a întâmplat într-o stație de tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x