Breaking News! Marcel Vela, declarații despre noile măsuri din ordonanța militară numărul 9

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne anunță o nouă ordonanță de urgență, cu puțin timp înainte de Paște.

Marcel Vela, declarații despre noile măsuri din ordonanța numărul 9

"Am ajuns la un acord cu BOR prin care asigurăm că Lumina Sfântă va ajunge la credincioși!", spune Marcel Vela.

După discuțiile pe care le-a purtat cu Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela susține o declarație de presă, la ora 18:00, în care va anunța o nouă ordonanță militară.

Ultima oră! Cinci noi decese cauzate de coronavirus în România. Sunt 392 de morți și 7.707 persoane infectate

Această ordonanță va include măsuri de interzicere a exportului. O altă prevedere inclusă va fi și chestiunea traficul transfrontalier cu Bulgaria, astfel încât să fie permisă circulația persoanelor angrenate în muncile agricole, transmite Digi24.

„Intram de maine intr-o perioada foarte importanta cu privire la gestionarea situatiei legate de noul coronavirus. Este foarte important de a imbina latura spirituala, cu cea a prevenirii raspandirii acestui perfid inamic.

MAI nu va relaxa măsurile pe perioada Paștelui

Klaus Iohannis, declarații de ultim moment: "Românii au dat un exemplu de civism!" Prelungirea stării de urgență a primit vot pozitiv


Dragi romani, fac din nou apel la respectarea ordonantelor militare de pana acum, dar si la cele realizate de Biserica Ortodoxă Română. Nu mergeti in vizita si nu primiti oaspeti de Paste.

Ne-am asigurat ca lumina sfanta va ajunge la noi toti, dupa discutiile pe care le-am avut (…)
Dupa cum stiti, starea de urgenta a fost prelungita si era necesar acest lucru pentru siguranta noastra. Avem cu totii un dusma comun: noul tip de coronavirus.

După Paște va crește foarte mult numărul de cazuri în România! Medic: "Respectarea măsurilor, mai importantă ca niciodată"


Transport aerian suspendat cu următoarele state

Am semnat ordonata militara nr. 9, prin care se suspenda zboruirile cu urmatoare state
Belgia, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franta, Germania, SUA", spune Marcel Vela.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

"O altă reglementare din ordonanța de astăzi este excepția la normele de izolare pentru navigatori. Dacă nu prezintă simptome, toate echipajele de la bordul navelor îndeplinesc aceleași condiții ca și șoferii de la camioanele de marfă sau echipajele de la avioane”, a adăugat Vela.

Klaus Iohannis critică acordul cu Biserica: ”Nu e cazul să ne relaxăm. Atfel, după sărbători, vom avea înmormântări! Stați acasă!”

Piețele agroalimentare rămân deschise

„A fost un alt punct important în analiză cu privire la pieţe. Ele rămân deschise şi în această perioadă în baza actelor normative incidente care reglează activitatea lor, cu condiţia respectării tuturor ordonanţelor militare. Apel pentru evitarea aglomeraţiei în interiorul pieţei, altfel riscă închiderea pieţei agroalimentare”, a punctat ministrul.

Nu se mai interzice exportul de grâu şi a altor produse derivate

Avertisment de maximă importanță de la specialiști din Wuhan! Oamenii cu acest tip de sânge riscă mai mult să moară, dacă se infectează cu COVID-19!

„Interzicerea exportului de grâu şi a altor produse derivate: articolele care interzic acest export îşi încetează aplicabilitatea. S-a reuşit perspectiva şi s-a clarificat achiziţia necesară pentru completarea rezervei de stat.

Securitatea alimentară a fost asigurată până la următoarea recoltă. Tot ceea ce a fost interzis la export pentru a administra aceste rezerve, fiind deja rezolvat, din acest moment anunţ că nu mai este interzis acest export”, a mai spus Vela.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri