Antena Căutare

Coronavirusul, prezis într-o altă carte! Autoarea, avertisment cutremurător pentru oameni! Ce urmează: „Se întâmplă în zece ani”

Coronavirusul a fost prezis într-o cartecu lux de amănunte și acest lucru a făcut oamenii din întreaga lume să se gândească dacă nu cumva epidemia a fost una făcută în mod intenționat. Mai surprinzător este faptul că o a doua carte în care se vorbește despre coronavirus a fost descoperită!

Coronavirusul, prezis într-o altă carte! Autoarea, avertisment cutremurător pentru oameni! Ce urmează: „Se întâmplă în zece ani” Galerie
Coronavirusul a fost prezis într-o carte

Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness”. Printre rânduri este dezvăluit momentul în care va dispărea epidemia, când o să reapară, dar și care este singurul tratament care dă roade!

CORONAVIRUSUL, PREZIS ÎN CĂRȚI

Romanul de ficțiune „The Eyes of Darkness”, apărut în 1981, prezintă povestea unui laborator militar chinez ce a creat un virus periculos, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război.

citește și: Când scăpăm de coronavirus! Vești proaste din partea unui expert în boli infecțioase

În mod ironic (sau nu), acest laborator din carte este localizat în provincial Wuhan din China, locul unde recent a izbucnit epidemia de coronavirus.

Coronavirusul, prezis într-o altă carte! Autoarea, avertisment cutremurător pentru oameni! Ce urmează: „Se întâmplă în zece ani”

Coronavirusul a fost prezis într-o carte

Coronavirusul, descris în cartea lui Dean Koontz

În roman, virusul poartă denumirea de Wuhan-400 și este descris ca fiind „arma perfectă”, fiindcă afectează doar oamenii. Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mutl de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

citește și: Dezvăluire bombă despre coronavirus! Medicul Ciuhodaru a recunoscut totul! „Am luat deja primele măsuri”

Recent, o altă carte în care a fost prezisă epidemia de coronavirus a fost descoperită! Este vorba despre romanul „ End of Days: Predictions and Prophecies about End of The World” scris în 2008 de autoarea Sylvia Browne.

În opera menționată mai sus, virusul provoacă simptome asemănătoare pneumoniei și rezistă oricărui tratament cunoscut.

Un detaliu interesant este că virusul descris de Sylvia Browne apare brusc, face victime numeroase peste tot în lume, după care apare din nou peste ani ani, ca apoi să dispară complet.

Imagini apocaliptice, surprinse în magazinele din România! Ce au ajuns să facă oamenii... S-a descoperit vaccinul pentru coronavirus! Când poate fi administrat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x