Antena Căutare

Craiova: Locomotiva unui tren personal a luat foc. Zeci de oameni, ramasi blocati pe camp

Locomotiva trenului personal de pe ruta Calafat-Craiova a luat foc in aceasta dimineata, in zona localitatii Bailesti. In tren se aflau 20 de calatori care au ramas blocati pe camp in ger, anunta televiziunile de stiri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, maiorul Florin Cocosila, a declarat ca locomotiva trenului personal 9134 care circula din directia Craiova spre Bailesti a luat foc in Halta Horticola, in jurul orei 8:00, dupa ce a izbucnit un incendiu la motorul acesteia. Imediat ce a izbucnit focul, calatorii au fost evacuati din tren si nicio persoana nu a fost ranita.

Potrivit prefectului judetului Dolj, Nicolae Giugea, toti pasageri din tren au fost transportati, ulterior, cu masinile la Bailesti, informeaza Mediafax.


Mecanicul locomotivei a incercat sa stinga flacarile motorului cu extinctorul, dar nu a reusit, la fata locului ajungand apoi mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a fost stins dupa aproximativ o ora.

CFR Calatori precizeaza ca vagoanele nu au fost afectate, iar pasagerii au fost in afara oricarui pericol. Circulatia feroviara in acea zona nu este afectata, deoarece pe linia respectiva circula doar acest tren.

foto: Intact Images

Jaf la o casa de amanet din Rahova. Atacatorul a furat 4.000 de lei... Romanii au golit rafturile magazinelor de teama ninsorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x