Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Criminalul polițistului din Timiș a fost prins! Ce au găsit oamenii legii asupra lui în momentul în care l-au capturat

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fosdt prins marți dimineață, în localitatea Remetea Mare, din județul Timiș, în urma unei ample operațiuni desfășurate de oamenii legii.

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fosdt prins marți dimineață, în localitatea Remetea Mare, din județul Timiș, în urma unei ample operațiuni desfășurate de oamenii legii.

Conform Antena 3, în momentul în care a fost capturat de oamenii legii, bărbatul avea asupra sa, la brâu, pistolul cu care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei și niște cartușe. Totodată, în mașina parcată în fața casei, au mai fost găsite alte două pistoale, unul cu gaz, iar celălalt cu bile, ambele neletale.

Citește și: A murit la 43 de ani, ucis de un interlop! Poliţist împuşcat mortal în timp ce încerca să-i oprească mașina

Polițistul ucis de Marcel Lepa avea 43 de ani și doi copii

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Citește și: Femeia în brațele căreia a murit polițistul împușcat, declarații șocante! În cât timp a ajuns salvarea. „Când le-am cerut elicopterul, au spus..”

Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.

Recomandari