Criminalul celor doi bătrâni din Vaslui a fost prins. „Un recidivist, a acționat în scop de jaf”

 

A fost prins criminalul celor doi soți găsiți decedați în curtea casei din Vaslui. Bărbatul locuiește în aceeași localitate cu victimile sale și este un recidivist, care a acționat în scop de jaf, cunoscut cu antecedente penale.

”Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, recidivist, care a acţionat în scop de jaf. Victimele aveau o gospodărie frumoasă, o casă cu zece camere. Individul a acţionat cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de victime. Le-a ucis cu lovituri de cuţit pe amândouă. S-a reţinut violare de domiciliu şi omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care se află în curs. Cel mai probabil, se va reţine şi infracţiunea de tâlhărie, după ce se va stabili prejudiciul şi valoarea acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

CITEȘTE ȘI :Dublă crimă în Vaslui! Soț și soție găsiți decedați în gospodărie

Cei doi soți erau cunoscuți în locolitate pentru faptul că erau gospodari, fapt ce l-a convins pe agresor să acționeze. Aceștia au fos găsiți decedați joi, bărbatul într-o baltă de sânge iar femeia în holul casei.

Întreaga casa a bătrânilor era răvășită, fapt ce dovedește că bărbatul a căutat să fure banii victimelor. În ultimii ani, cei doi bătrâni deveniseră victimele hoților din sat, copii acestora au făcut tot posibilul pentru a-i proteja dar se pare că nu au reușit.

După prima spargere, copiii celor doi bătrâni au decis să le monteze gratii la geamurile locuinţei. În urmă cu câteva săptămâni, hoţii le-au furat găinile, iar în urmă cu câţiva ani, un aparat de sudură dintr-o magazie. Aceștia au dorit să amplaseze și camere de supraveghere în curte, în schimb au amplasat un sistem de alarmă cu senzori.

CITEȘTE ȘI:  Cum au fost găsiți bătrânii uciși la Vaslui! Detaliile care restrâng cercul de suspecți în cazul oribilei crimefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI