Antena Căutare

Criminalul de la Perla ar putea fi eliberat în curând, după doar 8 ani de închisoare

Criminalul de la Perla, care și-a împușcat mortal soția și pe una dintre colegele acesteia și a rănit alte șase persoane, într-un salon de coafură, ar putea să fie eliberat din închisoare, unde își ispășește pedeapsa de aproape opt ani.

Criminalul de la Perla ar putea fi eliberat în curând, după doar 8 ani de închisoare
Criminalul de la Perla

Gheoghe Vlădan, autorul crimelor și al masacrului, ce a avut loc în anul 2012, într-un salon de coafură din zona Perla, din capitală, care a fost condamnat pe viață, a obținut recent o comutare a pedepsei în 25 de ani de închisoare, scrie libertatea.ro

Decizia de înlocuire a pedepsei a fost luată de Tribunalul Giurgiu, și urmează a se judeca apelul Parchetului. Dacă și acela îi va fi favorabil, Vlădan ar putea ieși în curând din închisoare, pentru că are peste 60 de ani și a ispășit deja două treimi din pedeapsa de 25 de ani de închisoare.

Criminalul a executat până în prezent aproape opt ani de închisoare, care se vor lua în calcul, plus zilele de muncă din penitenciar.

Bărbatul a cărui soție a fost ucisă de Vlădan, a reacționat la aflarea veștii că acesta ar putea fi eliberat.

Din păcate, justiția este oarbă. Nu ține cont de faptele care s-au comis. Pur și simplu se beneficiază de faptul că are vârsta de cât permite legea de a i se reduce pedeapsa. Nu ține cont de ce a făcut. Este un pericol pentru stradă, pentru oamenii din jurul lui. Criminalii au mai multe drepturi decât victimele lor. Sunt complet scârbit, mâhnit. Am un sentiment de neputință”, a declarat Cornel Bendre, scrie aceeași sursă.

Bătaie între eleve, la un liceu din Botoșani! Și-au împărțit pumni și palme! Imagini tulburătoare! FOTO... Accident cumplit în Mureș! A intervenit un elicopter SMURD! O femeie și două adolescente, rănite după ce au intrat cu ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x