Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

„Dacă în club erau și copiii mei...” Cristian Popescu Piedone, declarații uluitoare în fața instanței, în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a declarat în fața instanței că și dacă propriii săi copii ar fi fost în clubul Colectiv, nu ar fi consderat că a greșit cu ceva. Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Piedone.

Cristian Popescu Piedone ar putea fi condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul Colectiv

Libertatea

„În educaţia pe care am primit-o am învăţat să spun adevărul, să nu mint şi să recunosc unde am greşit. Am spus adevărul şi nu am ce să recunosc pentru că în situaţia de faţă nu am greşit cu nimic. Dacă în seara aceea în club erau şi copiii mei, la fel v-aş fi spus, că nu am greşit. Dacă cineva mă consideră vinovat, să îi considere şi pe cei peste 300 de primari care au semnat la fel ca mine”, a declarat Cristian Popescu Piedone, luni seara, în fața instanței.

Fostul primar al Sectorului 4 este acuzat de abuz în serviciu, procurorul cerând pedeapsa maximă, 15 ani, pentru Cristian Popescu Piedone. Acesta, împreună cu alți angajați ai Primăriei, ar fi omis să verifice autorizațiile clubului Colectiv.

Dezbaterile în dosarul Colectiv continuă, miercuri, la Tribunalul Bucureşti.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro