Căutare Live

„Dacă în club erau și copiii mei...” Cristian Popescu Piedone, declarații uluitoare în fața instanței, în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a declarat în fața instanței că și dacă propriii săi copii ar fi fost în clubul Colectiv, nu ar fi consderat că a greșit cu ceva. Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Piedone.

Cristian Popescu Piedone ar putea fi condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul Colectiv

Libertatea

„În educaţia pe care am primit-o am învăţat să spun adevărul, să nu mint şi să recunosc unde am greşit. Am spus adevărul şi nu am ce să recunosc pentru că în situaţia de faţă nu am greşit cu nimic. Dacă în seara aceea în club erau şi copiii mei, la fel v-aş fi spus, că nu am greşit. Dacă cineva mă consideră vinovat, să îi considere şi pe cei peste 300 de primari care au semnat la fel ca mine”, a declarat Cristian Popescu Piedone, luni seara, în fața instanței.

Fostul primar al Sectorului 4 este acuzat de abuz în serviciu, procurorul cerând pedeapsa maximă, 15 ani, pentru Cristian Popescu Piedone. Acesta, împreună cu alți angajați ai Primăriei, ar fi omis să verifice autorizațiile clubului Colectiv.

Dezbaterile în dosarul Colectiv continuă, miercuri, la Tribunalul Bucureşti.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Răsturnare de situație în cazul elevului agresiv de la Constanța! Băiatul fusese internat la psihiatrie, dar mama lui a ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri