Antena Căutare

Cristina și Alex, supraviețuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu, posibil infirmi pe viață: „Mă chinui”

A trecut aproape un an de la tragedia de la 2 Mai, însă lucrurile sunt departe de a fi soluționate. Supraviețuitorii teribilului accident nu știu dacă își vor mai reveni.

Galerie
Două dintre victimele lui Vlad Pascu s-au prezentat la Institutul de Medicină Legală | Antena 1

În urma accidentului provocat de Vlad Pascu în vara anului trecut, doi tineri și-au pierdut viața, iar alți trei au rămas cu sechele care îi pot urmări pe tot parcursul vieții.

Cristina și Alex, supraviețuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu, posibil infirmi pe viață: „Mă chinui”

Vlad Pascu se afla la volanul mașinii de lux a tatălui său sub influența alcoolului și a substanțelor interzise când a intrat în plin într-un grup de tineri în localitatea 2 Mai, în august 2023.

Citește și: Vlad Pascu, nouă cerere de arest la domiciliu. Ce a decis instanța

Acesta a fugit de la locul accidentului. Două dintre victimele sale, Roberta Dragomir și Sebastian Olariu și-au pierdut viața, iar alți trei tineri au fost răniți. Cei care îi însoțeau au privit îngroziți imaginile, neputând să-și ajute prietenii.

Cristina și Alex sunt două dintre victimele lui Vlad Pascu. Aceștia au supraviețuit teribilului accident. Cu toate acestea, există mari șanse să nu-și mai revină complet niciodată.

Conform ObservatorNews.ro, Cristina și Alex au cerut o nouă expertiză la Institutul de Medicină Legală.

Cristina, în vârstă de doar 21 de ani, a suferit nu mai puțin de patru intervenții chirurgicale și, cu toate acestea, încă are probleme cu mâna stângă.

Pe lângă traumele fizice, tinerii suferă o traumă prihologică și emoțională extraordinară. Aceștia nu pot trece peste momentul în care și-au văzut prietenii murind și în care erau atât de aproape de moarte chiar și ei.

Citește și: Familia Pascu, audiată la Tribunalul București. Miruna și Mihail Pascu și-au văzut fiul

„A fost chinuitor. Îmi îngreunează viața mâna pe care nu o pot folosi la capacitate maximă. Tot am coșmaruri, este o traumă peste care nu poți să treci foarte ușor”, a declarat aceasta.

„Eu momentan mă chinui cât de cât ca să pot să urmez probabil altă carieră”, a mai spus tânăra.

Cristina își dorea să devină stewardesă, însă acum visul ei s-a năruit. Sechelele cu care a rămas în urma accidentului nu o lasă să ducă o viață normală.

„Îmi doresc să se facă dreptate pentru prietenii mei și pentru mine”, a mai adăugat tânăra. „Să nu se mai mușamalizeze...”

Întrebată ce i-ar spune lui Vlad Pascu dacă ar fi lângă ea, Cristina a răspuns: „Nu i-aș spune nimic.”

Alex, o altă victimă a lui Vlad Pascu, nu își poate folosi degetele de la mâna stângă.

Citește și: Vlad Pascu află astăzi dacă va fi acuzat de omor calificat. Înainte de a afla verdictul, tânărul are o nouă cerință

Cei doi au cerut reluarea extertizei medico-legale. Rezultatele expertizei vor fi gata la jumătatea lunii viitoare.

În urma acestei expertize, Cristina și Alex vor afla dacă au șanse să se recupereze sau, din contră, vor rămâne cu sechele pentru tot restul vieții.

Pe baza respectivelor rezultate, avocații pot cere despăgubiri și chiar o altă încadrare juridică. Astfel, cuvântul medicilor este unul cu greutate în acest caz.

„Vorbim despre doi copii. Dacă se va constata că nu-și vor mai putea folosi mâinile la capacitate maximă, sigur că viitorul lor este unul compromis și, din punct de vedere al despăgubirilor, ele vor fi schimbate, adica o să cerem alte despăguburi”, a declarat avocatul acestora, Adrian Cuculis.

„În principal, vom solicita să fie plătită o despăgubire în mod viager”, a mai adăugat avocatul.

Trei dintre răniţi au cerut 1 milion de euro daune morale fiecare.

Următorul termen al procesului este miercurea viitoare, pe 14 august. Atunci Vlad Pascu se va întâlni cu rudele victimelor sale.

Locul de muncă plătit cu peste 600 lei pe zi. Cazarea este gratuită și nu se cer studii superioare... Rezultate Loto azi, 8 august 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x