Căutare Live

Cristina Țopescu a avut un mare regret! Visul pe care nu l-a văzut realizat. „Mi-am dorit foarte mult!”

Cristina Țopescu a dezvăluit, într-un interviu, ce mare regret a avut în plan profesional. Un vis al ei a rămas neîmplinit.

Cristina Țopescu.

Jurnalista a spus, în cadrul uni interviu pe care l-a făcut în urmă cu doi ani, că și-a dorit să fie corespondent de război.

„Mi-am dorit - și nu mai am nicio șansă să îmi îndeplinesc această dorință – să fiu corespondent de război. Nu am fost lăsată. Mi-am dorit foarte mult, voiam mai multă adrenalină”, a povestit ea.

Cristina Țopescu a mai amintit atunci despre interviul pe care l-a făcut cu Regele Mihai I al României și despre moartea Papei Ioan Paul al- II-lea drept principalele momente de referință din cariera ei.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... A murit în timp ce făcea live pe Facebook, în Craiova! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Bă, condu ca lumea!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri