Antena Căutare

Cristina Țopescu a avut un mare regret! Visul pe care nu l-a văzut realizat. „Mi-am dorit foarte mult!”

Cristina Țopescu a dezvăluit, într-un interviu, ce mare regret a avut în plan profesional. Un vis al ei a rămas neîmplinit.

Cristina Țopescu a avut un mare regret! Visul pe care nu l-a văzut realizat. „Mi-am dorit foarte mult!”
Cristina Țopescu.

Jurnalista a spus, în cadrul uni interviu pe care l-a făcut în urmă cu doi ani, că și-a dorit să fie corespondent de război.

„Mi-am dorit - și nu mai am nicio șansă să îmi îndeplinesc această dorință – să fiu corespondent de război. Nu am fost lăsată. Mi-am dorit foarte mult, voiam mai multă adrenalină”, a povestit ea.

Cristina Țopescu a mai amintit atunci despre interviul pe care l-a făcut cu Regele Mihai I al României și despre moartea Papei Ioan Paul al- II-lea drept principalele momente de referință din cariera ei.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Țopescu, dezvăluire uluitoare despre cum a făcut-o tatăl ei să sufere în copilărie! „Mă revolta acest lucru”... A murit în timp ce făcea live pe Facebook, în Craiova! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Bă, condu ca lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x