Antena Căutare

Cristina Țopescu, dezvăluire uluitoare despre cum a făcut-o tatăl ei să sufere în copilărie! „Mă revolta acest lucru”

Jurnalista Cristina Țopescu a făcut o dezvăluire despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, regretatul Cristian Țopescu, care nu obișnuia să fie foarte afectuos cu ea.

Cristina Țopescu, dezvăluire uluitoare despre cum a făcut-o tatăl ei să sufere în copilărie! „Mă revolta acest lucru”
Cristina Țopescu și tatăl ei, Cristian Țopescu.

„Cu tatăl meu, eu am avut suferința că nu a stat cu mine mult, pentru că televiziunea era pasiunea lui, iubirea vieții lui, și nu stătea cu mine. El mă pupa doar în somn, pe frunte”, a povestit Cristina Țopescu, într-un interviu cu Sandală Nicola.

În plus, Cristian Țopescu nu obișnuia să își laude fiica, ceea ce pe ea o revolta, deși, mai târziu, și-a dat seama de buna intenție a tatălui ei.

„Niciodată nu mă lăuda. Îmi spunea întotdeauna doar ce nu e bine. Și eu, de mică, eram revoltat pe chestia asta. Îmi spunea că atunci când fac ceva bine, e normal. Credea că mă călește pentru viață”, a mai spus atunci Cristina Țopescu.

Jurnalista a mai povestit atunci despre faptul că tatăl ei era taciturn acasă, cum cei mai mulți oameni care i-au ascultat comentariile nu și-ar fi închipuit.

„Acasă era mut, era taciturn, îi scoteai cuvintele cu cleștele din gură. Acasă ai fi zis că e un temperament flegmatic, foarte calm, introvertit, când comenta era deja sangvin spre coleric. Sunt multe dualități în oameni”, a mai spus Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Buzău: Doi copii, de 3 şi 6 ani, diagnosticaţi cu gripă... Cristina Țopescu a avut un mare regret! Visul pe care nu l-a văzut realizat. „Mi-am dorit foarte mult!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x