Antena Căutare

S-a aflat! Falsul medic ginecolog n-a dat examenul de Capacitate și a intrat la liceu cu media 1.68! Ce s-a întâmplat după aceea

Timp de 10 ani pacientele falsei doctorițe ginecolog au fost controlate, bandajate și cusute fără a bănui pe mâna cui se află cu adevărat.  

Un alt medic fals zguduie sistemul medical românesc din temelii! Detalii șocante despre situația școlară a Ralucăi Bîrsan, medicul ginecolog fals care a tratat sute de paciente bolnave la un Spital Județean! Femeia cu diplomă falsă nu a luat Capacitatea și a intrat cu media 1.68 la o Școală profesională. Cum a ajuns să opereze paciente

Timp de 10 ani pacientele falsei doctorițe ginecolog au fost controlate, bandajate și cusute fără a bănui pe mâna cui se află cu adevărat.

Conform ultimelor informații transmise de Ministrul Educației, situația în care se află sistemul medical a fost pus este dezastruoasă.

Astfel, conform libertatea.ro, Ministrul Sănătății Sorina Pintea a confirmat ieri investigația jurnalistică a Libertății: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!

Demnitarul Guvernului Dăncilă a făcut o încercare resemnată de a spune că nu a greșit când a spus că „la spitalele publice nu se pot petrece cazuri precum cel al lui Matteo Politi”. Ea și-a argumentat ideea că „Raluca Bîrsan nu a fost angajată, ci voluntar la Spitalul Județean Ilfov”.

Din păcate, indiferent de funcția pe care această femeie fără pregătire a avut-o în Spitalul Județean, efectul asupra pacientelor este același, i, câtă vreme intră în sala de operație și profesează!

De asemenea există nenumărate mărturii ale femeilor șocate că au fost lăsate să nască „în operații de cezariană în care am fost cusute de Raluca Bîrsan”.

Informații noi halucinante despre rezultatele școlare ale medicului ginecolog fals

Raluca Bîrsan nu doar că nu a făcut Facultatea de Medicină, așa cum pretindea. Ea nu are nici bacalaureatul. Mai mult, n-a dat nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a și, după ce în 2003, s-a mutat cu media 1,68 la Școala de Arte și Meserii a Liceului ,,Unirea'', în clasa a IX-a s-a retras din școală!

Conform Libertatea, în urma investigației realizată de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan a reieșit că femeia care a lucrat mai bine de 10 ani ca rezidentă la Spitalul Județean de Urgență Ilfov a avut o ,,evoluție'' dezastruoasă vizavi de rezultatele școlare.

Pe lângă faptul că Raluca Bîrsan nu a dat Bacalaureatul și și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de licență UMF, ea nu a susținut nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul! Media claselor V-VIII a falsei doctorițe ginecolog era de 6,72.

Aceasta a ajuns la Școala de Arte și Meserii, de unde s-a retras în clasa a IX-a.

În acea perioadă, pentru admiterea la liceu ponderea examenului de capacitate era de 75%, față de 25% media gimnaziului.

Astfel, Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial, Unirea, din Capitală: Școala de Arte și Meserii.

Raluca Bîrsan a fost repartizată într-o clasă cu profil electromecanic, în care doar 4 colegi luaseră examenul de Capacitate în acea clasă.
Cu alte cuvinte, Grupul Școlar Industrial ,,Unire'' era cunoscut drept una dintre cele mai slabe unități de învățământ din Capitală, venind acolo ,,elita' celor care nu promovaseră examenul de Capacitate.

„De acolo s-a retras în clasa a IX-a, când dispare din statistica Ministerului Educației”, a comunicat o sursă oficială pentru Libertatea.

VIDEO. Apel către populație: Trei agresori sunt liberi! Cine îi recunoaște este rugat anunțe de urgență autoritățile... VIDEO. Bătaie la non-stop! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x