Antena Căutare

A fost atacat de câini și a sărit peste garduri de sârmă ghimpată! Noi detalii uluitoare despre evadarea de la Jilava

Noi detalii uluitoare despre cum a evadat deținutul de la Penitenciarul Jilava au fost făcute publice. Bărbatul a fost atacat de câini, a sărit peste garduri de sârmă ghimpată și a scăpat de o patrulă de poliție căreia i-a atras atenția.

Noi detalii uluitoare despre cum a evadat deținutul de la Penitenciarul Jilava au fost făcute publice. Bărbatul a fost atacat de câini, a sărit peste garduri de sârmă ghimpată și a scăpat de o patrulă de poliție căreia i-a atras atenția.

Deținutul care a evadat din Penitenciarul Jilava este căutat în continuare, la aproape 30 de ore de la dispariția sa. El a evadat în noaptea de miercuri spre joi.

„S-a îndreptat către un gard. Nu s-a oprit la somaţie. Colegul din postul de pază e efectuat un foc”, a spus un angajat al penitenciarului.

Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, când deținutul Valeriu Azamfirei a fost adus de la muncă înapoi în penitenciar. Deşi condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, comportamentul l-a calificat să-şi execute pedeapsa în regim semideschis.

„S-au auzit şi două focuri de armă a sărit gardul perimetral, deplasându-se în direcţia comunei Berceni. În afară de gardul de beton, gardul împrejmuitor, mai avem încă trei rânduri de garduri de sârmă ghimpată, de 3 metri jumătate înălţime”, a spus Cristi Erving Micu, purtător de cuvânt al penitenciarului Jilava, potrivit digi24.ro.

Gardurile penitenciarului şi focurile de armă nu l-au putut opri pe deținut, iar întunericul şi topografia zonei au fost de partea lui. Pe stradă, în goana lui, a atras atenţia unei patrule de poliţie. Poliţiştii au încercat să-l legitimeze, însă a reuşit să scape. A fugit 4 kilometri şi s-a refugiat apoi într-un centru de fier vechi.

„A fost atacat de câinii care erau acolo pentru paza depozitului. A fost şi rănit. Chiar a lăsat în urma sa geaca cu care era îmbrăcat”, afirmă Sorin Dumitrașcu, președintele FSANP.

Pentru căutarea lui a fost solicitat şi un elicopter, dar abia după 7 ore de la evadare, deoarece Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat cu întârziere incidentul.

De ziua femeii, profesoara lui Răzvan Simion și Dani Oțil din liceu a fost surprinsă într-un mod inedit: "Au fost l... Anunț de ultimă oră pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a! Toți au acest drept, după simularea Evaluării Naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x