Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Cum a fost pedepsit bărbatul bolnav de COVID-19, care a mers la picnic cu prietenii. Fiul și soția lui sunt și ei infectați

Bărbatul infectat cu noul coronavirus, care a fost prins de jandarmi în timp ce se afla la munte, la picnic cu niște prieteni, a fost obligat să intre în carantină timp de 14 zile, pe cheltuiala lui însă. 

Cum a fost pedepsit bărbatul bolnav de COVID-19, care a mers la picnic cu prietenii. Fiul și soția lui sunt și ei infectați

Digi24

Tânărul a fost prins de jandarmi chiar în ultima zi de izolare, iar oamenii legii l-au obligat să stea în carantină alte 14 zile.

„Bărbatul din judeţul Giurgiu confirmat pozitiv şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 2 august, inclusiv, dar a fost depistat de jandarmi în judeţul Prahova în timp ce făcea un grătar alături de copiii lui şi unii apropiaţi, a fost carantinat instituţionalizat pentru 14 zile pe cheltuiala lui”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, potrivit Agerpres.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Potrivit acesteia, bărbatul poate fi cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Ea a precizat, de asemenea, că acesta fusese confirmat pozitiv în data de 20 iulie, dar a refuzat internarea şi trebuia să stea izolat la domiciliu până la data de 2 august împreună cu unul dintre copiii lui, un băiat în vârstă de 11 ani, care fusese, de asemenea, confirmat pozitiv. În această zi, însă, el a fost găsit la Cota 1.000, la picnic.

O femeie din România s-a vindecat de coronavirus în două zile. Cazul, investigat de autorități:” Trebuie să aflăm cu exactitate ce s-a întâmplat!”

Şi soţia bărbatului fusese depistată pozitiv şi internată, dar a fost externată la data de 30 iulie şi avea patru zile de monitorizare la domiciliu. Despre aceasta, autorităţile din Giurgiu nu ştiu dacă a participat la picnic.

Peste 800 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore

Au fost raportate 823 de cazuri noi de coronavirus, în România, după un interval de 24 de ore, și 19 noi decese.

Bilanțul total al cazurilor de coronavirus în țară a ajuns, astfel, la 54.009, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

În total, 27.750 de pacienți cu Covid-19 au fost declarați vindecați și 4.807 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În unitățile sanitare, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.660. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 419 pacienți.

Până acum, la nivel național, au fost prelucrate 1.248.318 de teste. Dintre acestea 8.045 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 5.646 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 2.399 la cerere.

Recomandari