Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Reacția neașteptată a ministrului Carmen Dan, la câteva minute după ce criminalul polițistului a fost prins: Din păcate, prinderea lui...

Criminalul Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat un polițist din Timiș, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea dintre luni spre marți la ora 4:45, în casa bunicii unui prieten de-al lui din Remetea Mare. Arma pe care a folosit-o să omoare polițistul a fost găsită asupra lui.

Criminalul Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat un polițist din Timiș, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea dintre luni spre marți la ora 4:45, în casa bunicii unui prieten de-al lui din Remetea Mare. Arma pe care a folosit-o să omoare polițistul a fost găsită asupra lui.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, împreuna cu o echipă de la SIAS, la 7 km de locul crimei. Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge. În momentul capturării bărbatul nu a opus rezistenţă. El este rănit şi urmează să fie dus la o unitate medicală, apoi la audieri.

Ministrul Carmen Dan a oferit prima reacție pe Facebook la aflarea veștii: „Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”

Recomandari