Antena Căutare

Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I. Tânărul a spus că a dat 9 lire pe bilet

Un tânăr originar din Marea Britanie spune că a plătit 9 lire (circa 53 de lei) pentru un bilet de tren la clasa 1 în România. Tânărul și-a filmat experiența într-un tren CFR.

Un britanic și-a filmat experiența într-un tren din România | TikTok

Tânărul Matthew a venit din Marea Britanie în România ca turist și a publicat mai multe videoclipuri pe TikTok, fâcând diverse activități în țara noastră. Printre activitățile sale s-a numărat o călătorie de 3 ore cu trenul.

Citește și: Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e furioasă”

Britanicul a mers în Gara de Nord din București, unde a plătit 9 lire pentru un bilet la clasa 1. Tânărul s-a arătat entuziasmat când a pornit în călătoria spre Transilvania, find pregătit pentru priveliști montane. Când a urcat în trenul de CFR, tânărul a precizat că trenurile din România i se par foarte mari. Când a ajuns la locul său de la vagonul de clasa 1, britanicul și-a așezat ghiozdanul pe un alt scun și a început să inspecteze. Nemulțumirea lui a fost legată de faptul că i-a lipsit o masă.

Citește și: Ce a spus un turist străin după ce a vizitat pentru prima oară un sat din Hunedoara. Reacția lui s-a viralizat imediat

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus britanicul despre locul său de la vagonul de clasa I

„Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Clasa 1 nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât”, a spus britanicul.

Tânărul a mers apoi să exploreze și un vagon de clasa a II-a, precizând că i-ar fi plăcut mai mult să călătorească acolo, având maim ult spațiu să-și întindă picioarele și o masa în lateral.

Citește și: Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul: „Am explorat o mulțime de locuri, dar niciunul nu e ca România”

„O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere să plăteşti pentru un bilet la clasa 1", a spus tânărul.

Britanicul a filmat și zona de trecere între vagoane, arătându-se mirat de zgomot și a intrat și în toaleta vagonului de clasa 1, neavând o părere prea bună. Când a ajuns pe Valea Prahovei, britanicul a putut observa peisajele montane.

Mai multe detalii despre expereința lui Matthew în România, pe observatornews.ro.

Citește și: Un italian, surprins de ce a văzut la semafor în România. A inceput să numerele mașinile de lux din coloană

(P) USAMV București anunță deschiderea sesiunii de admitere 2024: peste 5500 de locuri la cele 64 de programe universita... A murit un medic oncolog celebru. Ce spun colegii care au cunoscut-o pe Silvia Coman: „Nu se nasc mulți oameni pe Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x