Antena Căutare

Cum arată acum Lena Meyer-Landrut, tânăra de 19 ani care a câștigat Eurovision 2010

Lena Meyer-Landrut avea doar 19 ani când s-a impus în Finala concursului Eurovision 2010, care s-a ținut la Oslo. Acum, la 11 ani distanță, tânăra s-a transformat într-o femeie superbă.

colaj de imagini cu lena meyer landrut care a castigat eurovision in 2010 Galerie
Lena Meyer-Landrut avea doar 19 ani când s-a impus în Finala concursului Eurovision 2010, care s-a ținut la Oslo | Profimediaimages.ro

De atunci, Lena a lansat mai bine de 25 de piese. În prezent, câștigătoarea Eurovision 2010 are 30 de ani, împliniți pe 23 mai 2021, și își continuă cariera muzicală.

Dacă a rămas la fel de talentată, Lena arată complet diferit de tânăra care cucerea inimile tuturor cu piesa ”Satellite”. Artista s-a transformat într-o femeie superbă, iar imagini din galeria foto atașată stau dovadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Lena Meyer-Landrut, câștigătoarea Eurovision 2010

Lena Meyer-Landrut s-a născut în Hanovra, Germania, fiind singurul copil al părinților ei. De la vârsta de 5 ani a început să ia lecții de dans.

Citește și: Câștigător Eurovision 2021. Cum a arătat momentul rock al trupei Måneskin din Italia - VIDEO

Inițial a făcut balet și mai târziu a practicat diverse stiluri de dans moderne, precum hip-hop și jazz. Pasionată de muzică, Lena Meyer-Landruta avut un rol minor într-un serial de televiziune german.

Cu toate acestea, ea nu a urmat studii muzicale sau de actorie. În iunie 2010 ea a absolvit IGS Roderbruch Hannover, o școală secundară, unde a obținut diploma de Abitur (bacalaureat).

Cu doar puțin înainte de absolvire, Lena a a decis să ia parte la concursul de talente ”Unser Star für Oslo”, un program de televiziune nou creat pentru a selecta intrarea Germaniei la Concursul Muzical Eurovision 2010 din Oslo.

Dintre cei 4.500 de participanți, Lena Meyer-Landrut a fost aleasă printre cei 20 de concurenți ai emisiunii. Întrebată despre motivația ei de a participa, Lena a declarat: „Îmi place să mă pun la încercare. Am vrut să văd cum sunt percepută și am vrut să aud ceea ce persoanele din domeniu au de spus despre asta. Eu personal nu mă pot judeca deloc.”

Citește și: Roxen nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Reprezentanta României nu a trecut de prima semifinală

Reprezentând o țară din grupul „Celor patru mări”, Lena Meyer-Landrut s-a calificat în mod automat în finala Concursului Muzical Eurovision 2010 din Oslo, Norvegia. Germania a primit posibilitatea ca reprezentanta să aleagă poziția în finală.

Aceștia au ales poziția 22 din cele 25 disponibile. Casele de pariuri au considerat-o pe Lena a doua favorită după Safura din Azerbaidjan, în timp ce Google a estimat pe baza volumului de căutări din țările participante că ea va câștiga.

Finala Eurovision 2021 a avut loc pe 29 mai 2010 la Arena Telenor din Oslo. Concurând pe locul 22, Meyer-Landrut a purtat o rochie neagră simplă și a cântat pe o scenă fără decor, fiind acompaniată de un cor format din patru voci feminine.

Prestația ei a ieșit din tendințele recente ale concurusului deoarece nu a dispus de nici o formă de coregrafie, dansatori sau spectacol de scenă elaborat. „Satellite” a primit un total de 246 de puncte, oferindu-i Germaniei prima victorie din 1982 și prima victorie din postura de țară unificată.

Câștigător Eurovision 2021. Cum a arătat momentul rock al trupei Måneskin din Italia - VIDEO... Rezultate Loto 23 mai 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x