Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Cum poluează cartierele rezidențiale Capitala. Imaginile revoltătoare apărute pe internet: ”E ușor de înțeles de ce mor 26.000 de oameni în fiecare an!”

Imagini revoltătoare au fost surprinse pe o stradă din Capitală, unde o vidanjă varsă materiile fecale în canalul care face legătura cu canalul Argeș, cel care delimitează Sectorul 6 de județul Ilfov. 

Cum poluează cartierele rezidențiale Capitala. Imaginile revoltătoare apărute pe internet: ”E ușor de înțeles de ce mor 26.000 de oameni în fiecare an!”

Imaginile revoltătoare au fost făcute publice de Octavian Berceanu, consilier USR în Primăria Capitalei, care a arătat cum poluează Capitala dezvoltatorii imobiliari care au construit blocuri fără ca acestea să fie racordate la sistemul de canalizare.

„Dragă Politia Romana, Ministerul Mediului - România Dragă Direcţie de Sănătate Publică Bucureşti, cum e să verşi 15 000 de litri de urină şi fecale între blocuri? Materiile fecale din Cartierul Militari Residence şi din alte dezvoltări imobiliare făcute fără canalizare curentă, în Bucureşti, sau în imediata proximitate, ajung să ne umple plămânii.

Coronavirusul, mai puternic în zonele poluate. Dr. Beatrice Mahler: În timp, scade mecanismul de apărare

Vidanja din filmare varsă materiile fecale nu mai departe de strada Macului, în canalul care face legătura cu canalul Argeş, cel care delimiteaza Sectorul 6 de Judeţul Ilfov. Să nu vă imaginati că e prima oară, s-a întâmplat aproape zilnic doar că operaţiunea era ascunsă de ochii noştri, cu deversare directă în Canalul Argeş, adică un pârâu mic care se varsă în Lacul Morii.

Mai la vale, la Semănătoarea, apa plină cu fecale este preluată din Dâmboviţa şi folosită zilnic pentru spălarea trotuarelor bucureştene. Aceeaşi sursă de apă e folosită pânâ la ieşirea din Bucuresti, inclusiv in celelalte sectoare pentru spălarea străzilor.

Defrișările masive din România, adevăr sau manipulare? Ministrul Mediului: "Se încearcă inducerea ideii de catastrofă"

Odată ajunse pe asfaltul cald, zeama asta infectă este încălzită de razele soarelui, se transformă în agenţi patogeni şi germeni. În câteva ore, toţi germenii posibili sunt ridicaţi în aer de trafic şi traşi adânc în piepturile bucureştenilor, în mod special de copiii cu înălţimi sub 140cm.

E uşor de înţeles de ce în România mor anual 26 000 de oameni din cauza poluării, majoritatea în Bucureşti”, a scris el pe Facebook, în dreptul imaginilor.

Recomandari