Antena Căutare

Cum să câștigi la loto, conform unui matematicin român care a ”spart” sistemul și a câștigat de 14 ori. Cum proceda

Matematicianul Ștefan Mandel a ajuns celebru în toată lumea pentru schema prin care a ”spart” sistemul și a câștigat nu mai puțin de 14 premii la loterie.

colaj de imagini cu stefan mandel si numere loto Galerie
Matematicianul Ștefan Mandel a ajuns celebru în toată lumea pentru schema prin care a ”spart” sistemul și a câștigat nu mai puțin de 14 premii la loterie. | Shutterstock.com si captura youtube

Statisticile spun că ai de patru ori mai multe șanse să te lovească fulgerul, decât să câștigi la loto. Dar asta nu este valabil pentru Ștefan Mandel, un economist român care a câștigat la loterie de 14 ori.

Citește și: De ce aurora boreală nu va mai fi vizibilă. Care este motivul invocat de specialiști

Cum să câștigi la loto, conform unui matematicin român care a ”spart” sistemul și a câștigat de 14 ori. Cum proceda

Primele două câștiguri ale lui Mandel au avut loc în România, când încerca să câștige suficienți bani pentru a-și scoate familia din țară. Salariul său era de doar 88 de dolari pe lună.

Articolul continuă după reclamă

Matematicianul româno-australian, alături de o mică echipă de investitori, a descoperit o modalitate extraordinar de simplă de a sparge sistemul în anii 1980 și ’90.

În timp ce lucra ca economist în România, și-a testat teoria și a sperat să câștige premiul folosind cele cinci numere oferite de formula lui, în timp ce ghicea pur și simplu a șasea cifră. După ce a luat banii, a decis să plece din România alături de familia sa.

Citește și: Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Câți ani de închisoare riscă

S-a mutat în Israel înainte de a se stabili în Australia, unde a câștigat la loto de încă 12 ori. În prezent, acesta trăiește acum o viață liniștită în Vanuatu.

Deși schema sa era legală la vremea respectivă, noile legi din SUA și Australia o fac imposibilă. Nu mai poți cumpăra calupuri de bilete de loterie și nu mai poți imprima biletele acasă - două părți esențiale ale formulei lui Mandel.

Iată formula în 6 pași pentru modul în care matematicianul Ștefan Mandel a reușit să facă bani serioși din câștigurile la loterie, conform Business Insider:

  • Calculează numărul total de combinații posibile. (Pentru un joc care cere să alegi șase numere de la 1 la 40, asta înseamnă 3.838.380 de combinații).
  • Găsește loteriile la care premiul cel mare este de trei ori sau mai mare decât numărul de combinații posibile.
  • Strânge suficienți bani pentru a plăti pentru fiecare combinație posibilă. (Mandel a adunat 2.524 de investitori pentru încercarea sa de a câștiga la loteria din Virginia).
  • Tipărește milioane de bilete cu fiecare combinație. (Acest lucru obișnuia să fie legal. Acum trebuie să cumpări biletele direct de la sediul loteriei sau online, lucru care nu mai permite scheme precum cele ale românului).
  • Înregistrează biletele cu numerele alese la mai multe agenții loto autorizate;
  • Revendică banii. Și nu uita să plătești investitorii. (Mandel a băgat în buzunar 97.000 de dolari după un câștig de 1,3 milioane de dolari în 1987).

Citește și: Prognoza meteo 8 iunie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a supraviețuit Patrocle în cele 2 luni de când nu a mai fost văzut și ce s-a întâmplat cu recompensa de 6000 de lei ... Răzbunare pentru o femeie la o nuntă din Brașov. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x