Antena Căutare

Cum se circulă cu trenul, pentru asigurarea protecției călătorilor, în perioada stării de urgență: „Se aplică regula un loc liber, un loc ocupat”

CFR Călători a anunţat că, pentru asigurarea distanței sociale, în trenuri se va aplica regula “un loc liber, un loc ocupat”, conform condiţiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare.

Cum se circulă cu trenul, pentru asigurarea protecției călătorilor, în perioada stării de urgență: „Se aplică regula un loc liber, un loc ocupat”
Cum se circulă cu trenul: „Se aplică regula un loc liber, un loc ocupat”

“Persoanele care trebuie neapărat să călătorească în această perioadă trebuie să respecte toate prevederile Ordonanțelor, dar și regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății”, a informat CFR Călători.

Compania a anunţat că principiul se aplică şi la vagoanele de dormit, şi la cușetă, pentru a se preveni răspândirea infecției cu coronavirus.

Deplasarea, pe stare de urgență: De unde luăm declarația pe proprie răspundere și cum trebuie semnată

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Personalul de tren și mecanicii de automotor au fost instruiți să anunțe călătorii din tren prin instalațiile de sonorizare și/sau verbal referitor la păstrarea unei distanțe minime de siguranță între ei, respectiv cel puțin un loc liber între persoane”, conform comunicatului CFR Călători.

În privinţa modului cum vor fi verificaţi călătorii dacă posedă sau nu bilet, CFR a menţionat că “personalul de tren nu atinge biletele, ci doar le vizualizează, pentru a păstra o distanță sigură față de călători”.

Al treilea cămin de bătrâni lovit de noul coronavirus "Persoanele nu prezentau semne şi simptome "​

Angajaţii Ministerului Justiţiei vor lucra, de marţi, în regim de telemuncă, după confirmarea unui al treilea caz de inf... Dramatic! Doi soți și fiica lor au murit într-un interval de 20 de zile, după ce au contractat coronavirusul: ”E sfâșiet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x