Antena Căutare

Cum se descurcă Orianda de când Călin Donca e în închisoare. Gestul la care a fost nevoită se recurgă soția milionarului

Orianda Donca trece prin clipe dificile de când soțul ei, Cătălin Donca, este în închisoare. Femeia a fost nevoită să ceară ajutorul prietenilor pentru a-și întreține familia.

Colaj cu Orianda și Călin Donca Galerie
Un apropiat al familei Donca a dezvăluit gestul disperat la care a apelat Orianda Donca pentru a-și întreține cei 5 copii, în timp ce Călin Donca este în arest | Instagram

Avocatul Teodor Cârnaț, apropiat al familei Donca a dezăluit că Orianda are toate conturile bancare blocate și le-a cerut prietenilor să o împrumute cu bani. Femeia a recurs la acest gest pentru a reuși să-și întrețină cei 5 copii în timp ce tatăl lor se află în arest.

Orianda Donca s-a împrumutat de la prieteni pentru a-și întreține cei 5 copii

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii.

Citește și: Ce este sucul verde pe care îl consuma Călin Donca în fiecare dimineață. El numește băutura o "licoare" | VIDEO

Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț pe Instagram, potrivit as.ro.

După ce oamenii au aflat despre gestul Oriandei de a se împrumuta, aceasta a primit mai multe mesaje de susținere, pentru care a ținut să aducă mulțumiri.

Citește și: Ce sume a investit Dorian Popa în panourile lui Călin Donca, de pe casă. Imagini cu plățile: "Toate telefoanele sună închise"

„Mulţumesc din suflet că mai sunt şi oameni care pot să gândească cu creierul şi pot să conştientizeze aceste amănunte mici care fac mare diferenţă. Universul are un plan şi tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluţia noastră. Mulţumesc din suflet pentru avalanşa de mesaje primite, este tare plăcut să le citesc şi să mă încarc cu energia frumoasă pe care o transmiteţi către familia noastră”, a spus soţia lui Călin Donca pe rețelele sociale.

Călin Donca este acuzat de evaziune fiscală și formarea unui grup infracțional organizat. Călin Donca și soția sa ar pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în anul 2021.

Călin Donca a despus contestație la decizia de arest prevenitv, Magistrații de la Curtea de Apel au respins cererea aestuia.

Călin și Orianda Donca au participat și la Chefi la cuțite, unde au vorbit despre povestea lor de viață parcă desprinsă din filme. „Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei.”, a mărturisit Călin Donca în emisiunea TV.

Ce înseamnă SPCEP, SPCJEP sau SPCLEP din buletin. Diferenţa dintre cele trei... Reacția a doi australieni după ce au străbătut România pe Via Transilvanica. Cei doi soți au fost uimiți: "Suntem î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x