Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Începe testarea gratuită pentru coronavirus, în București! Cum poți ajunge să faci testul

Începe testarea gratuită pentru coronavirus (COVID-19), în Capitală. Înscrierile se vor face online, de vineri, de la ora 13.00, în cadrul proiectului „Testăm pentru Bucureşti”.

Începe testarea gratuită pentru coronavirus, în București! Cum poți ajunge să faci testul

hepta.ro

Testarea pentru coronavirus se va realiza în mod gratuit. Primăria Capitalei, prin ASSMB, va deconta pentru fiecare persoană testată suma de 200 de lei, direct către laboratoarele de stat şi private afiliate proiectului.

Testarea moleculară se face cu aparate Real Time PCR, pe baza probelor luate prin exudat nazo-faringian.

Cum se fac înscrierile la testarea gratuită pentru coronavirus, în București

Pe platforma online se pot înscrie, în vederea testării RT-PCR, bucureştenii care sunt asimptomatici, adică nu se află în definiţiile de caz stabilite de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) şi care doresc să participe la proiect pe bază de voluntariat.

„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină

Ei vor completa o declaraţie ce cuprinde criterii de eligibilitate şi date personale: nume, prenume, CNP, serie şi număr C.I., vârstă, sex, adresă de domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail, în cazul minorilor sunt necesare datele din certificatul de naştere).

Cum porți CORECT masca de protecție. Ce trucuri poți să faci ca să respiri fără probleme. Doctorul Mihail Pautov: „Nu provoacă hipoxie dacă faci asta!” VIDEO

După finalizarea acestei prime etape şi acceptarea intrării în program, urmează completarea cererii de înscriere şi consimţământul pentru participare.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Fiecare participant înscris primeşte un număr de înregistrare şi un e-mail de confirmare, urmând să fie contactat pentru programare şi testarea propriu-zisă.

Un call-center dedicat va ţine legătura cu bucureştenii înscrişi în program şi le va comunica data şi ora la care vor trebui să se prezinte la unitatea medicală afiliată pentru testare.

Recomandari