Cum se modifică orarul elevilor pe 8 octombrie dupa referendum familie

Referendum familie 2018. 8 octombrie modificari orar elevi, dupa referendum.

program elevi referendum 8 octombrie

Referendum familie 2018. Cum se modifică orarul elevilor pe 8 octombrie, după referendum. Pe 5 octombrie, de Ziua Internațională a Educației, elevii din Capitală au avut liber, anunța ISMB, precizând că pe 8 octombrie, unitățile de învățământ în care vor fi secțiile de votare pentru Referendum vor decide dacă programul de curs va fi modificat sau nu, pentru a amenaja sălile de cursuri.

Referendum familie 2018. Pe 8 octombrie, după referendum, programul va fi scurtat, că să poată fi eliberate sălile de clasă unde au existat secții de votare.

"Unitățile de învățământ prin consiliile de administrație vor lua decizia modificării programului de curs astfel încât să se desfășoare ore, chiar dacă reduse ca timp, și să nu mai fie nevoiți să recupereze", a declarat Mariana Manea, purtător de cuvânt la Inspectoratul școlar al Municipiului București.

Referendum familie 2018. Referendumul privind redefinirea familiei în Constituție că uniunea dintre un bărbat și o femeie va avea loc pe 6 și 7 octombrie, între orele 7.00 și 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetățenilor și la care aceștia trebuie să răspundă cu "da" sau "nu" va fi: "Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în formă adoptată de Parlament?". Secțiile de votare vor fi organizate în unitățile de învățământ din toată țara.

Ultimele știri