Antena Căutare

Cum va fi vremea pe 1 mai: Temperaturi peste cele normale si ploi relativ putine

Cine vrea sa plece de 1 Mai la mare, poate sa fie sigur ca va sta la soare, dar nicio sansa sa intre in apa. Poate doar daca apreciaza baile foarte reci. Cine alege muntele poate fi sigur ca nu va avea parte de vreme urata, poate doar niste reprize scurte de ploaie.

Pe termen lung, pentru toate regiunile tarii vor fi temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada si ploi relativ putine in majoritatea regiunilor, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.

Liber la vacanta de 1 Mai: Guvernul va declara ziua de luni, 30 aprilie 2012, drept zi nelucratoare

La munte, vremea va fi calda in urmatoarele 10 zile pana la 3 mai, iar de pe 26 aprilie nu vor mai avea variatii importante si se vor situa in apropierea normelor climatologice. Meteorologii asigura ca intre 25 si 30 aprilie sunt conditii reduse de ploaie.

La mare meteorologii estimeaza ca valorile termice se vor mentine relativ constante si apropiate de normele climatologice, cu maxime in jurul a 20 de grade si minime de peste 10 grade. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusa, ploile de scurta durata fiind de asteptat la sfarsitul intervalului.

Vezi prognoza pe REGIUNI!

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza, insa, ca vremea buna pentru vacante are si o latura negativa. Lipsa de precipitatii se va traduce intr-o seceta severa.

Daca din mai nu incepe sa ploua, recolta de grau e amenintata. Altfel spus, s-ar putea sa platim vremea buna cu o paine mai scumpa.


Foto:Intact Images

Restrictii de circulatie la pasajul Pipera din Bucuresti, pana miercuri... 10.000 de turisti, asteptati sa petreaca 1 Mai in statiunile de pe Valea Prahovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x