Cununia religioasă a unei tinere de 19 ani, organizată în stradă, a fost destrămată de polițiști. Cauza? Coronavirus! Amenzile i-au băgat pe toți în case

O cununie religioasă care se desfășura pe stradă, la care participau constănțeni fără să respecte măsurile de protecție a fost oprită, luni după-amiaza, de polițiștii și jandarmii din Constanța, care au intervenit și i-au amendat pe doi bărbați, organizatorii nunții unei fete de 19 ani.

Cununia religioasă a unei tinere de 19 ani, organizată în stardă, a fost destrămată de polițiști. Cauza? Coronavirus! Amenzile i-au băgat pe toți în case

Polițiștii și jandarmii din Constanța s-au autosesizat că pe o stradă din municipiul Constanța era în desfășurare o petrecere privată, respectiv o cununie religioasă, fără a se respecta măsurile de distanțare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

Copiii se vor întoarce în sălile de clasă? Raluca Turcan, declarație de ultim moment! „Ne dorim revenirea la o viaţă normală”

Oamenii legii i-au găsit pe organizatorii petrecerii, doi bărbați care au făcut chef de cununia religioasă a unei tinere de 19 ani, nepoata celor doi.

Scrisoarea unei tărănci către Mareșalul Antonescu: ”Dacă e pierdut pe câmpul de onoare, să am și eu drept ca fiecare soție”...

„Polițiștii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanțare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceștia s-au conformat și au intrat în locuință, iar membrii formației muzicale au părăsit de asemenea zona”, spun reprezentanții Poliției Constanța, citați de Mediafax.

Ultimă oră! Când și cu cât se vor mări alocațiile! Florin Cîțu: „Nu ne oprim la prima creștere, deși este un moment foarte dificil pentru economie

Organizatorii evenimentului au fost amendați cu 1.500 de lei pentru neluarea măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 privind respectarea distanțării fizice între participanți, iar membrii formației care au cântat la cununia religioasă au fost sancționați, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare totală de 600 de lei, pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri