Live acum
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Cutremur în cazul Caracal! A fost exclus din Poliție! Autoritățile au făcut lista vinovaților: „Urmează bolnavii închipuiți”

Autoritățile au făcut anunțul ce dă fiori reci tuturor celor implicați în dosarul Caracal.

Cutremur în cazul Caracal. A fost exclus din Poliție! Autoritățile au făcut lista vinovaților: „Urmează bolnavii închipuiți”

„Ieri s-a finalizat materialul Consiliului de Disciplină şi azi inspectorul general al IGPR, şeful Poliţiei Române a emis decizia de destituire din poliţie pentru adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul şef Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi care sunt în concedii medicale”, a spus ministrul de Interne, Marcel Vela, la începutul şedinţei de Guvern.

Fostul adjunct IPJ Olt, Ncolae Alexe, a fost destituit din Poliței, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Familia Melencu, acuzată că a dezvăluit informații din rechizitoriul dosarului Caracal: "A fost pusă la dispoziție o copie"

Premierul Ludovic Orban i-a cerut șefului de la Interne să îi verifice pe ceilalți polițiști implicați în cazul Caracal, pentru a depista eventuali „bolnavi închipuiți”.

„Am solicitarea să-i verificaţi. Cei intraţi în concedii medicale trebuie verificaţi dacă nu sunt bolnavi închipuiţi şi au plecat de la locul de muncă să nu suporte consecinţele îndeplinirii defectuoase a sarcinilor de serviciu”, a cerut Ludovic Orban.

Cazul Caracal: Bomba momentului! Cine este Gheorghe Dincă, de fapt! Secrete din trecut au fost dezvăluite! L-a bătut pe fiul ministrului Apărării

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, este implicat în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal. Procurorii cercetează modul în care atât poliţiştii, cât şi procurorul de caz, au instrumentat cazul Caracal.

Şeful Poliţiei Române l-a demis, în iulie 2019, din funcţie pe Nicolae Alexe, care era împuternicit în funcţia de inspector şef adjunct al IPJ Olt.

Recomandari