Antena Căutare

Cutremur în județul Buzău. România s-a zguduit, din nou, în această seară!

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter a avut loc în această seară, la ora locală 19:36, în județul Buzău.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter a avut loc în această seară, la ora locală 19:36, în județul Buzău.

Seismul s-a produs la o adâncime de 137 km. Ultimul cutremur de mare intensitate a avut loc în noaptea de 23 spre 24 septembrie, când cutremurul a avut o magnitudine de 5,3 grade.

Pe durata lunii septembrie, în România au avut loc 33 de cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 5,3 grade pe scara Richter.

Sâmbătă,15 octombrie, a avut loc un alt seism, de 5,3 grade pe scara Richter în sud-vestul Mării Negre, în largul coastelor Turciei, la aproape 200 de kilometri de țărmul românesc.

Potrivit datelor INFP, cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimțit și la București.

Încă o zi liberă pentru români. Guvernul a decis! Nimeni nu va munci... Veste bună pentru șoferi! Poliţele RCA se vor ieftini chiar şi de trei ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x